Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Appartement Boulevard 28 Sint-annaland

Specificaties:

Koopsom: € 799.000 k.k.

  • Inhoud: 1200 m3
  • Bouwjaar: 2018
  • Kamers: 7
  • Slaapkamers: 3

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Elke dag genieten wij van ons mooie beroep en zeker als je de opdracht krijgt om dit zeer fraaie penthouse te mogen verkopen. Ook in dit segment is de ligging en het uitzicht bepalend voor het leefgenot.

Nu hebben wij in het verleden al diverse penthouses mogen verkopen, maar deze topper, met maar liefst 263 m² woonoppervlakte, spant de kroon. Wij raakten tijdens het verkoopgesprek maar niet uitgekeken.

De complete jachthaven voor je voeten, het uitzicht naar Tholen en Brabant, de wisselende getijden met uitzicht naar Sint Philipsland of het uitzicht naar Schouwen-Duiveland, dit allemaal is door de perfecte ligging en de vele raampartijen elke dag het panoramisch uitzicht. In 1 woord geweldig!

We komen daarom tekst te kort om dit unieke object te beschrijven, maar de drone opname, de video en de foto’s maken u ongetwijfeld enthousiast.
Daarom nodigen wij serieuze kandidaten, die zoeken naar een toplocatie, uit om samen met ons bovenstaande te komen beleven.

Indeling:
Aangekomen in de fraaie hal gaan we met de lift naar woonniveau 5 en betreden de woning.

Vanuit de ruime hal kunnen we het niet laten (nieuwsgierigheid) om in 1 keer door te lopen naar de living. En dan ben je, geloof ons, meteen verkocht.

Het uitzicht vanuit je luie stoel is mede door het vele glaswerk fenomenaal.

Aan weerszijden van de living is een buitenterras aanwezig. Ook is er aan beide zijden van de woonkamer een “balkonkamer”. Vanuit deze balkonkamers geeft een schuifpui toegang tot de balkons. Maar de balkonkamers kunnen ook met een glazen schuifpui worden afgesloten van de centrale woonkamer. Hierdoor is een zeer gevarieerd gebruik van deze balkonkamers te realiseren.

Wat ook zeer fraai is, jawel boven de living hebben we de beschikking over een vide/entresol, die thans als kantoorruimte en zithoek is ingericht. En ook vanuit deze ruimte heb je zicht op de wijde omgeving (dus discipline om te werken met zo’n uitzicht is gewenst).

De eerder genoemde hal geeft toegang tot de woonkeuken met hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur van onder andere Neff, een (slaap)kamer, die thans als muziekkamer/hobbyruimte is ingericht, de meterkast, het toilet en een berging. Vanuit de berging bereik je via een vaste trap een grote zolder van ruim 27 m2. Een ideale plaats als berging maar zeker ook voor het uitoefenen van een hobby.

Voordat we richting de ouderslaapkamer gaan komen we eerst nog in de kast met de CV installatie en een (slaap)kamer, die thans als logeerkamer wordt gebruikt. De ruime ouderslaapkamer geeft toegang tot twee inloopkasten en een complete badkamer, met o.a. een inloopdouche en infraroodcabine.

Algemeen:
Tenslotte zijn er twee parkeerplaatsen en een berging aanwezig.

Bovenstaande is in het kort de beschrijving van deze parel die wacht op diegene die op zoek is naar iets speciaals en dit ook kan waarderen.

Bijzonderheden:
• Verwarming middels een hybride warmtepomp
• Kosten VVE € 402,11 per maand
• De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. De informatie is slechts als informatief bedoeld. Wij houden ons het recht om de inhoud van de tekst te wijzigen en/of aan te passen. Hierover kan niet gereclameerd worden. De Meetinstructie is gebaseerd op NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Maatvoering t.a.v. plattegronden inhouds- en oppervlaktematen zijn bij benadering vastgesteld.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×