Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Geschakelde-woning Groenedijk 35 Ovezande

Specificaties:

Koopsom: € 199.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 250 m2
  • Inhoud: 420 m3
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

* LET OP! De vermelde prijs is een bieden vanaf prijs *

Ja, u leest het goed. Wij mogen deze woning (voorheen twee dijkwoningen) namens de verkoopster aanbieden. Vanuit deze dijkwoning heeft u aan de voor- en achterzijde een vrij en ruim zicht over de polderlandschappen. Deze woning biedt vele mogelijkheden en is door de huidige eigenaresse met behoud van details al flink gemoderniseerd. Naast de woning bevindt zich een garage en een poort die toegang geeft tot de achterzijde van de woning, waar u een terras en een tuin aantreft. Boven dit terras is een dakterras waar je op mooie zomeravonden van prachtige zonsondergangen kunt genieten.

Indeling:
Bij binnenkomst gaan we via de mooie hal naar de ruime woonkamer met o.a. gashaard, plavuizenvloer (met vloerverwarming) en balkenplafond. Vanuit uw zetel heeft u het eerder genoemde fraaie uitzicht. Naast de woonkamer is aan de achterzijde de open keuken gesitueerd. De keuken in U-vorm opstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken stap je zo het dakterras op, waar je bijvoorbeeld tijdens je ontbijt heerlijk kunt genieten van de weidse natuur.

Via de eerder genoemde hal kan men o.a. naar de werkkamer (evt. slaapkamer). Vanuit deze werkkamer komt men in onbenoemde ruimte met trap naar het souterrain. In het souterrain is de ouderslaapkamer met inpandige badkamer gesitueerd. Verder zijn er in het souterrain nog mogelijkheden voor berging of slaapkamer.

1e Verdieping:
Teruggekomen in de hal kunnen we naar de zolder waar bij het eerste deel nog sprake is van werk in uitvoering, vanwege de verschillende plannen van de huidige eigenaresse. Lopen we verder door dan komen we op het tweede gedeelte van de zolder, met hier een ruime slaapkamer met aan weerszijden een dakkapel, met polderzicht aan de achterzijde en uitzicht op de dorpskern van Ovezande aan de voorzijde. In deze slaapkamer is ook nog een Walk-in Closet aanwezig.

Algemeen:
De achtertuin heeft een net terras onder het dakterras. Verder is er naast de woning een garage met aparte berging gelegen. Kortom een prachtig plekje aan de rand van het dorp met een idyllisch uitzicht op de polder, waar zomers goudgeel graan kleurt. Voor de liefhebber(s) een ruime woning met veel potentie. Geschikt voor diegene(n) die deze woning naar eigen smaak en eigen inzicht de finishing touch wil(len) geven.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×