Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Twee-onder-een-kapwoning ‘s-Heerenhoeksedijk 21 Ovezande

Specificaties:

Koopsom: € 412.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 2720 m2
  • Inhoud: 511 m3
  • Bouwjaar: 1940
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

* De woning staat te kopen voor een bieden vanaf prijs van € 412.000,00 k.k. *

Op zoek naar een verrassende woning, met fraai uitzicht over de polder?
Welnu, dan is dit je droomwoning op maar liefst 2.720 m².

Dus kopers met de wens om, naast vrij uitzicht ook wat kleinvee te houden kunnen hier uit de voeten.
Ook voor een gezin met kinderen die, in de veranderende wereld, ruimte willen om lekker in je eigen tuin te ravotten en hutten te bouwen, zijn hier zeker op hun plaats.

De woning is onder architectuur nog niet zo lang geleden volledig verbouwd. Bij binnenkomst is het echt: oh, dat had ik niet verwacht.

Indeling:
Nadat de auto op de zeer royale oprit is geparkeerd, kom je via de zijdeur in de ruime woonkeuken (je mag trouwens ook door de voordeur komen, maar dat doen we niet in het buitengebied).

De genoemde keuken heeft naast een fraaie stenen vloer over de gehele breedte een glazen pui waardoor je het gevoel hebt dat je buiten woont. Kortom, je hebt het hele jaar rond zicht op de enorme tuin en polder.
De keuken heeft een rechte opstelling en een kookeiland en is voorzien van alle denkbare kwalitatief goede inbouwapparatuur.
Vanuit de centrale ligging van de woonkeuken gaan we naar de woonkamer aan de voorzijde. Deze kamer heeft door de fraaie houten vloer, balkenplafond en haardpartij een warme uitstraling. Vanuit de woonkamer komen we in de hal met mooie plavuizenvloer, moderne pui en meterkast. Vanuit de hal heb je toegang tot de garderobe, het toilet en de ruime, complete badkamer. .

Gaan we langs de eerst genoemde entree, dan komen we in de bijkeuken met plavuizenvloer, strakke wanden, rechte keukenopstelling voorzien van witgoed en warmtepompsysteem.

De nieuwe aanbouw vormt een mooi contrast met de bestaande bouw. De aanbouw is afgewerkt in een tijdloze, moderne look wat een fraaie combinatie vormt met de eerder genoemde woonkamer die juist de landelijke sfeer uitstraalt.

1e Verdieping:
De eerste verdieping heeft de beschikking over 3 slaapkamers, allen met dakkapel. Eén kamer beschikt over een walkin closet.

Algemeen:
De volledige woning is geïsoleerd en voorzien van dubbel glas. Ook is in de hele woning, ook boven, vloerverwarming aanwezig. Tevens zijn duurzame materialen toegepast, zoals zink en verduurzaamd hout.

Aan de voor- en zijzijde van de woning is bestrating aanwezig waar meerdere auto’s kunnen parkeren.
Aan de achterzijde van de woning is een fraai terras gesitueerd met natuursteen, bomen en grondverlichting. Vanaf het terras loop je zo de diepe tuin in, hier bevinden zich vele soorten fruitbomen, waaronder moerbeien en pruimenbomen, diverse zitjes, bergingen, een tuinkas en een caravan die dienst doet als hut voor de kids. Door de diepte van de tuin heb je altijd een zon- en schaduwplekje en fraai uitzicht over de polder

Bijzonderheden:
• Hele woning is in de verbouwing betrokken, volledig nieuw dak met dakkapellen met afwerking van zink, zoals dat ook aan de aanbouw terugkomt
• Woning heeft een strategische ligging; bushalte nabij woning en goede verbinding met doorgaande wegen. Circa 15 min rijden naar zowel Goes, Middelburg als Vlissingen en circa 5 min naar de Westerscheldetunnel.
• Let op: Het tracé met elektriciteitsmasten komt op korte termijn definitief te vervallen.

Nieuwsgierig geworden?
Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×