Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Vrijstaande-woning Bergweg 2 ‘s-heer Abtskerke

Specificaties:

Vraagprijs: € 989.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 8775 m2
  • Inhoud: 1460 m3
  • Bouwjaar: 1978
  • Kamers: 9
  • Slaapkamers: 5

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Het gebeurt niet vaak dat zo’n paradijsje van bijna 1 hectare te koop komt.
Bovendien op zo’n unieke locatie omringd door de natuur.

Een zeer uniek object, zo gezegd: een paradijsje, dat door de specialist Zeeuws Landgoed wordt aangeboden
Heerlijk buitenaf wonen, toch alle gemakken op loop- en fietsafstand en snelle aansluiting met de A58. Een plek voor iedereen, die van de natuur houdt en ook het modern wooncomfort waardeert van een fantastisch ruim en licht huis.

Deze boerderijwoning is in 2005 grotendeels nieuw gebouwd, verbouwd, uitgebreid en geïsoleerd. Een klein gedeelte rest nog uit 1978.
Het huis is nu opgedeeld in twee woongedeelten, zodat deze geschikt is voor veel verschillende doeleinden, zoals bijvoorbeeld mantelzorgwoning, kantoorruimte,
Bed & Breakfast, noem maar op. Of zoals de huidige bewoners: gezellig met vrienden en expositieruimte.

Indeling:
Woning 1 komt men binnen in een ruime hal met toilet. Aangrenzend de woonkamer met zithoek bij de haard. Hier kan men naar buiten via een ingebouwde overdekte nis, waar je kunt genieten van de schapen aan de overkant en de voorbij komende wandelaars. Daarnaast de grote, met de hand op maat gemaakte U-vormige keuken, met alle moderne apparatuur.
Trap naar de entresol met zithoek voor de tv, de zeer royale tuinkamer/serre van waaruit men de expositie-/kantoorruimte binnenloopt. Hier kijkt men op naar de entresol met boekengalerij. In deze ruimte is de deur naar een ouderslaapkamer met inpandige complete badkamer en kleine dressing-room. Via de openslaande deuren stap je ’s morgens zo de tuin in en waan je jezelf in een paradijsje of je laat je in het heerlijk warme water van de 5-persoons jacuzzi glijden.

Vanuit de expositie- c.q. de kantoorruimte, met extra toilet, kom je de bijkeuken in met opstelling witgoed, keukenblokje en verwarmingstoestel. Tevens is hier de doorgang naar, laten we het benoemen: woning 2.
Dit is de oorspronkelijke woning. Via de voordeur stappen we de ruime hal binnen waar zich ook het toilet bevindt, de trap naar de bovenverdieping en de deur naar de ruime slaapkamer met badkamer en suite.
Een doorzonkamer met aan alle kanten polderzicht, een stenen openhaard en open
keuken met hoekopstelling, in de kleur ossenbloed, eveneens ambachtelijk en op maat vervaardigd. Met onder andere een groot 6-pits Smeg fornuis. Op de verdieping hebben we de beschikking over een derde complete badkamer met toilet, ligbad en doucheruimte. Hier zijn tevens de binnen berging en 3 mooie slaapkamers met polderzicht als levende schilderijen.

Algemeen:
Zullen we nu eens naar buiten gaan?
Aan de voorzijde is een siertuin en ruime parking voor meerdere auto’s met een vrijstaande gepotdekselde schuur/garage (2006). Aan de achterzijde (en dat is feitelijk de plek waar alles gebeurt), hebben we een grote Koi-vijver, diverse terrassen, een buitenkeuken, jeu de boules baan, een hoogstam fruitboomgaard met diverse fruitsoorten, een grote oude walnotenboom en vee-drinkput. Onder de walnotenboom is het bij heet weer heerlijk toeven.
De 22 knotwilgen, aan de sloot, geven de scheiding aan tussen de landschapstuin en het gebied van Natuurmonumenten.
Hoe natuurlijk kan men wonen? Deze landschapstuin is grotendeels in samenwerking met Stichting Landschapsbeheer Zeeland aangelegd; heeft een typische Zeeuwse haag met onder andere vlier, meidoorn, sleedoorn en hondsroos. Als verrassing aan het eind van deze tuin een vrijstaand atelier (2010) met eigen voorzieningen. De ultieme plek voor werk aan huis of misschien een B&B of een eigen onderkomen voor pubers? Hierachter nog een mooi houten tuinhuis.

De achtertuin bestaat verder uit een grote weide, een Jeu de Boulesbaan met bijbehorend prieel, zodat je droog kunt zitten of uit de zon en een doorkijk over de aangrenzende weilanden naar het dorp ’s-Heer Abtskerke.

Vanaf het kippenhok loopt een breed pad met aan weerszijden de bessenstruiken. Achter woning 2 vinden we aan het terras ook een vijver.

Op deze plek, in de bekende Zak van Zuid-Beveland, kan ik mij voorstellen dat iedereen wil komen wonen.

De locatie ligt puur natuur, echter op geringe afstand van Goes en onder andere de A58.

Laat u zich leiden door de fraaie foto’s, de video en de drone opname.
Bent u daarna dol enthousiast, maak dan een afspraak voor een vrijblijvende rondgang door en in het object.
Opsomming met alle details en verdere informatie zijn op verzoek beschikbaar.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×