Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Vrijstaande-woning Borsselsedijk 51 ‘s-Heerenhoek

Specificaties:

Koopsom: € 439.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 2995 m2
  • Inhoud: 490 m3
  • Bouwjaar: 1923
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

LET OP! DE VERMELDE PRIJS IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS.

Wederom heeft de specialist van objecten in het buitengebied van Zeeland een leuke opdracht gekregen om deze ruime vrijstaande woning op 2.995 m² te mogen verkopen. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1923 en in de afgelopen jaren gemoderniseerd.

Als je over de dijk komt aanrijden en links en rechts de polder ziet, dan denk je bij het oprijden van het erf; “wauw”, dat is lekker rustig en zeer veel privacy.
Nou dat klopt. We denken dat de rustzoekers zich hier wel gaan thuis voelen.

Als we op eigen terrein de auto hebben geparkeerd, dan lopen we via een verhard pad, met rondom groen en onder andere een vijver, naar de achterzijde van de woning en gaan we binnen in de woonkeuken.

De oorspronkelijke woning is aan de achterzijde uitgebouwd en door een corridor (hal met onder andere badkamer) verbonden aan de woonkeuken.

Indeling:
De woonkeuken met zadeldak geeft, door het niet aanwezig zijn van een plafond, een hele fijne en ruime uitstraling. De keuken is o.a. voorzien van hardhouten kozijnen en kunststof tuindeuren. Verder hebben we een keuken in hoek opstelling met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkeuken gaan we naar de tussenhal met o.a. ruime badkamer met ligbad (bubbels), douche, designradiator en badmeubel. Ook hier heeft de woning kunststof kozijnen. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van plavuizenvloer.
Als we verder lopen, dan heeft men in de hal verder de beschikking over een toilet en een ruime bergkast. Via de spiltrap kunnen we naar de verdieping, maar we gaan eerst naar de woonkamer. De woonkamer is onder andere voorzien van een haard, balkenplafond en kunststof kozijnen.
Naar wens kan men na enig snoeiwerk de diepe voortuin en de berm van de fraaie dijk aanschouwen en genieten van het buiten leven.

1e Verdieping:
Op de aanbouw is er aan de achterzijde een ruime slaapkamer met onder andere een dakkapel gerealiseerd. Aan de voorzijde hebben we de beschikking over twee slaapkamers met bergruimte en dakkapel.

Algemeen:
We gaan nu lekker de tuin in en lopen verder over verharding met o.a. een ruime dubbelle houten garage/schuur, tuinkas en een grote moestuin. Als we verder lopen wanen we ons in een klein park met diverse paadjes, zitjes en beplanting en een grote vijver.
Het voelt als je eigen omgeving, ver van de bewoonde wereld.

Wie op zoek is naar een “buitenspulletje” aan de rand van het dorp moet maar snel een afspraak voor een bezichtiging maken.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×