Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Vrijstaande-woning Coudorp 16 Nieuwdorp

Specificaties:

Koopsom: € 695.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 4690 m2
  • Inhoud: 869 m3
  • Bouwjaar: 1965
  • Kamers: 7
  • Slaapkamers: 6

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Buitenliefhebbers en/of liefhebbers voor het houden van kleinvee en polderzicht opgelet.

De enige specialist in het buiten wonen (Zeeuws landgoed | Van den Ouden Makelaars) mag met trots deze vrijstaande woning aanbieden. De woning (1965) is door de jaren heen (2004-2005) vergroot en gemoderniseerd met als resultaat zeer veel ruimte met, niet onbelangrijk, een ruime slaapkamer met inpandige badkamer op de begane grond. Verder zijn er in de oorspronkelijke woning 2 slaapkamers met een ruime complete badkamer op de verdieping. Boven de royale inpandige garage is nog een studio met 3 slaapkamers en een badkamer (deze moet naar eigen inzicht nog worden ingevuld).

Kortom, een prachtig object. Als we je daarbij nog aangeven dat er een polder gerichte serre aan de woonkamer is gebouwd, de zeer royale en luxe inpandige garage en niet te vergeten het geheel omheinde kavel van 4640 m² (met verlichting op de omheining), dan kan dit het enthousiasme alleen maar aanwakkeren.

Indeling:
Als we door de dijkcoupure de auto hebben neergezet, dan melden wij ons aan de poort. Deze keer gaan we de woning niet via de achterdeur naar binnen, maar gaan netjes via de voordeur en komen in de hal met garderobe en zeer ruim toilet. De woonkamer is voorzien van o.a. een houtkachel en openslaande tuindeuren naar de serre. De serre, met plavuizen vloer en vloerverwarming, is verder voorzien van glaswanden, tuindeuren en dak met elektrische zonnewering.

Gaan we terug naar de woonkamer, dan gaan we naar een complete keuken in een hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken gaan we naar de bijkeuken met hal, witgoed aansluiting, lichtkoepel en Cv kast met unit van de vloerverwarming en de waterontharder. Lopen we verder naar de hal, dan kunnen we naar de tuin dan wel naar de royale ouderslaapkamer met complete inpandige badkamer.

Gaan we dan weer verder dan komen we bij de opgang richting de 1e verdieping boven de garage. Hier zijn in 2017 3 slaapkamers gerealiseerd. Verder is er een badkamer in aanbouw. Komen we dan weer beneden dan gaan we naar (het ultieme voor de hobbyist) de grote fraai afgewerkte garage met o.a. kastenwand, stroom, aanrecht, elektrische sectionale deur en nette plavuizen vloer met vloerverwarming.

1e Verdieping:
Via de hal komen we op de overloop met o.a. laminaat, een lichtvenster en kastenwand.
De vroegere slaapkamer is met de verbouwing in 2004/2005 opgedeeld in twee nette slaapkamers. Verder een complete badkamer met o.a. douche, badmeubel, toilet en bubbelbad.

Algemeen:
De woning is goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming op de begane grond. Verder zijn er kunststof kozijnen en rolluiken, al dan niet elektrisch bedienbaar.

Kortom een zeer ruime woning op dito kavel.

Bijzonderheden:
* er zijn 3 toiletten in de woning aanwezig

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×