Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Vrijstaande-woning Golfzichtlaan 5 Goes

Specificaties:

Koopsom: € 749.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 1143 m2
  • Inhoud: 715 m3
  • Bouwjaar: 1999
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Altijd al gedacht aan het wonen in het Goese Meer? Welnu, dan is dit de kans om deze in 1999 door de toenmalige WBU gebouwde woning met de titel “Landhuis type Luchten” bij de Goese Golf aan te kopen.

Tel daar bij op de korte loopafstand naar de prachtige golfbaan, op fietsafstand naar de buiten-jachthaven en het centrum van Goes, dan is de benaming toplocatie toch niet teveel gezegd?

Oh ja, en als klap op de vuurpijl aan de achterzijde (met diepe tuin inclusief extra strook huurgrond) kijk je weids de polder in en op het kanaal richting de Oosterschelde.

Kortom dit gevoel moet je echt eens komen proeven!

Indeling:
Entree met marmeren vloer, modern toilet en toegang tot de verdieping en de living.

Het fraaie is dat je over de gehele breedte van de woning contact heb met de achtertuin en het polderzicht richting Wilhelminadorp.

De living en open keuken hebben o.a. een mooie marmeren vloer, een bijzondere haardpartij, tuindeuren en een open keuken in een U opstelling. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de bijkeuken en doorgang naar de extra diepe inpandige garage.

Vanwege de hobby van de verkopers is de bijkeuken omgetoverd tot een 2e keuken, voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

1e Verdieping:
Terug gekomen in de hal, gaan we naar boven. De ruime overloop met golfbaanzicht, geeft toegang tot 2 zeer royale slaapkamers met o.a. kastenwand, balkon en badkamer.

De badkamer heeft de beschikking over o.a. ligbad, toilet, toiletmeubel en douche.

2e Verdieping:
Via de vaste trap komen we op de tweede verdieping. Deze ruimte wordt nu gebruikt als kantoor/ werk/ logeerruimte, maar zal voor menig thuiswonende puber als een zeer prettige slaap/ lounge ruimte kunnen worden ingericht.

Algemeen:
De voortuin met bestrating en siertuin heeft veel parkeerruimte. De eerder genoemde achtertuin is voorzien van o.a. diverse zitjes, waterpartij, privacy en fraaie beplanting.

Kortom een bijzonder object op een centraal gelegen plek nabij Goes. Een echte buitenkans voor liefhebbers van landelijk wonen met de nabijheid om je favoriete sport te beoefenen.

Bijzonderheden:
* VERKOOP BIJ INSCHRIJVING. De verkoop van deze woning zal plaatsvinden middels een vrijwillige inschrijving met een bieden vanaf prijs van € 749.000,00 k.k.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×