Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Vrijstaande-woning Groenedijk 20 Ovezande

Specificaties:

Koopsom: € 525.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 15960 m2
  • Inhoud: 500 m3
  • Bouwjaar: 1974
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4
  • Open huis: 27-11-2020

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

* VERKOOP BIJ INSCHRIJVING. De verkoop van deze woning zal plaatsvinden middels een vrijwillige inschrijving met een bieden vanaf prijs van € 525.000,00 k.k..*

Net als vele bezitters van buitenwoningen in Zeeland hebben deze opdrachtgevers gekozen om hun schitterende plek in de bekende Zak van Zuid-Beveland via de specialist ZEEUWS LANDGOED te verkopen.

De bungalow met maar liefst 15.960 m² eigen grond, weids uitzicht, groot erf, schuur en een heuse boomgaard, is misschien de plek waar je naar op zoek bent.

Ovezande is een dorp in de Zak van Zuid-Beveland met een school, middenstandsvoorzieningen en een zeer actief en gezellig verenigingsleven op 13 km van de stad Goes. Deze prachtige regio wordt gekenmerkt door vele polders, binnendijken, weeltjes, kreken en boomgaarden.

Er zijn al vele nieuwe bewoners in deze omgeving door ons aan een droomplek geholpen. Wilt u zich daar bij aansluiten? Kom dan samen met ons kijken, genieten en kopen.

In samenspraak/overleg met de gemeente zijn er ook mogelijkheden om een heel andere weg in te slaan met dit complete object. Minicamping en/of B&B behoren onder andere tot de mogelijkheden.

Indeling:
We betreden deze bungalow (1974) via de voordeur en gaan via de hal naar de ruime woonkamer met veel daglicht-inval en uitzicht op de tuin. De open hoekkeuken, waarbij je tijdens het bereiden van het eten de boomgaard inkijkt, is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een plavuizen vloer.

Over de gehele, op het zuiden gelegen, achterzijde is een geïsoleerde serre aangebouwd. Als we teruggaan naar de hal dan hebben we op de begane grond de beschikking over een toilet, slaapkamer, bijkeuken en werkkamer/slaapkamer.

Verdieping:
Op de verdieping zijn er twee royale slaapkamers met berging en een badkamer met douche, ligbad, wastafel en toilet.

Algemeen:
Als je de dijk komt afrijden kom je op het verharde erf met onder andere een ruime schuur, aan de voorzijde een grote siertuin en aan de achterzijde de ruime serre en verder gazon, moestuin en boomgaard. Onder andere voor paardenliefhebbers is dit een prachtig kavel met vele mogelijkheden.

De bestemming is burgerwoning in buitengebied

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×