Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Vrijstaande-woning Hikseweg 5 Oud-vossemeer

Specificaties:

Koopsom: € 485.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 4960 m2
  • Inhoud: 700 m3
  • Bouwjaar: 1920
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

* VERKOOP BIJ INSCHRIJVING. De verkoop van deze woning zal plaatsvinden middels een vrijwillige inschrijving. U heeft de mogelijkheid om tijdens de kijkdag op 6 juni 2020 de woning te komen bezichtigen *

** Let op! Het bezoeken van de woning tijdens de kijkdagen kunt u alleen en uitsluitend doen als u zich van te voren schriftelijk heeft aangemeld bij ons kantoor**

Steeds meer eigenaren van buiten- en exclusieve objecten zien gelukkig de meerwaarde bij verkoop door de specialist Zeeuws Landgoed. Zo ook deze opdrachtgeefster, die het buitenleven gevoel gaat verlaten voor senior geschikt wonen. Als je door de sierpoort het erf betreedt en je hoort diverse vogels hun jonge kroost voeren en je ziet in de enorme natuurlijke vijver een koppel eenden genieten van de zon, dan wil je toch maar 1 ding, en dat is snel naar de notaris en met volle teugen genieten. De woning ligt zeer goed op het kavel, zodat je alleen maar polderzicht hebt. Op 4.960 m² heb je vrijheid blijheid en moet je naar de Randstad of Antwerpen, de A4 ligt op een 15 minuten afstand.

Indeling:
We komen via de zijkant in de, enige jaren geleden nieuw gerealiseerde, aanbouw en proeven dan gelijk de sfeer en de ruimte. We gaan eerst rechts de zeer ruime woonkeuken in. De keuken in hoekopstelling en in een lichte kleur is voorzien van alle denkbare apparatuur. Aan de zijkant is er een deur naar het achterterras met een zitje en moestuin (je verse groente heb je naast de keuken). Vanuit de woonkeuken kunnen we naar de zomer-/winterkamer met een compleet overzicht over de fraaie tuin. Als we muziek willen maken, een boek willen lezen et cetera, dan gaan we ‘s winters lekker in de fraai afgewerkte woonkamer zitten en steken we de houtkachel aan. Over genieten gesproken. Naast een balkenplafond, fraaie vloer en de eerder genoemde houtkachel hebben we ook nog een berging ter beschikking.

Als we terug gaan naar de hal dan kunnen we nu naar rechts en zien een moderne complete badkamer in wit/grijze uitvoering. Gaan we dan verder dan hebben we wederom een tuingerichte ruimte die nu dienst doet als ruime slaapkamer met Walk- in closet. ‘s Morgens beter wakker worden is bijna niet mogelijk lijkt ons.

Vanuit de hal komen we in de bijkeuken met een fraaie slaapkamer met douche, toilet en erg leuk, een open zolder. Vanuit deze slaapkamer stap je ook zo de tuin in.

Kortom een object waarbij enorm goed is nagedacht over de ruimte indeling.

1e Verdieping:
Als we naar boven gaan (en dat is verrassend) komen we op de slaapzolder met badkamer en keukentje en toegang tot het dakterras.
Deze ruimte is gerealiseerd voor een B&B ruimte (echt heel sfeervol) maar ook weer eenvoudig om te toveren tot meer slaapruimtes.

Algemeen:
Zoals eerder gemeld is er een zeer fraaie siertuin met diverse terrassen, waterpartij, oprijlaan, gepotdekselde schuur met overkapping en carport. Verder een kleinvee weide, gazon, houtberging en een pad van houtsnippers naar de tweede inrit.

Kortom weer een pareltje waarbij de specialist de juiste liefhebbers mag gaan zoeken.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×