Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Vrijstaande-woning Langeviele 7 Ellewoutsdijk

Specificaties:

Koopsom: € 295.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 615 m2
  • Inhoud: 576 m3
  • Bouwjaar: 1910
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

** VERKOOP BIJ INSCHRIJVING. De verkoop van deze woning zal plaatsvinden middels een vrijwillige inschrijving met een bieden vanaf prijs van € 295.000,00 k.k. De verkoop bij inschrijving sluit per 16 augustus 2021 om 15:00 uur. **
** LET OP! DE KIJKDAGEN STAAN VOL. WIJ HANDTEREN NU EEN RESERVELIJST**

Op een mooie en rustige locatie mogen wij u deze vrijstaande woning aanbieden.
Het object is gelegen op maar liefst 615 m² en heeft de beschikking over twee garageboxen. Verder een ruime oprit en aan de achterzijde een fraaie tuin met goede bezonning en zicht op de Westerschelde dijk.

Indeling:
Binnenkomst in een statige hal met een plavuizenvloer waarbij je in een keer door naar de achtertuin kunt lopen. Verder vanuit de hal toegang tot het kantoor/werkruimte annex slaapkamer en/of de voormalige woonkamer en-suite.

Woonkamer.
De royaal opgezette woonkamer is deels voorzien van kunststof kozijnen. Verder radiatoren, een Tv-aansluiting, een schouw en Agnes plafondplaten aanwezig.

Keuken/bijkeuken.
Aan de achterzijde is de gesloten keuken (met div. apparatuur) gesitueerd. Tevens is er een royale voorraadkast met kelderruimte aanwezig. Achter de keuken is de bijkeuken met witgoedaansluiting, CV-ketel (Nefit) en toiletruimte gelegen.

1e Verdieping:
Gaan we naar boven dan komen we op een zeer ruime overloop. Vanaf hier toegang tot een doucheruimte (voorzien van een inloopdouche, wastafel en radiator) en de slaapkamers. Aan de voorzijde twee slaapkamers met kunststof kozijnen. Aan de achterzijde nog een kamer en een ruime inloopkast.

2e Verdieping:
De tweede verdieping is te bereiken middels een vlizotrap.

Algemeen:
Aan de voorzijde van de woning is er voldoende parkeerruimte voor meerdere auto’s. Tevens staan hier twee uit damwand opgetrokken garages. Middels een vrije achterom bereiken we de ruim opgezette achtertuin met een goede bezonning (ligging: west). De tuin biedt veel privacy en is o.a. voorzien van een bestrating, beplanting, een waterput en een vrijstaande stenen schuur met pannendak.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×