Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Vrijstaande-woning Molenpad 50 Borssele

Specificaties:

Koopsom: € 569.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 9520 m2
  • Inhoud: 300 m3
  • Bouwjaar: 1920
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Zo net aan de rand van het dorp, met een wel zeer weids uitzicht, mogen wij deze vrijstaande woning aanbieden.
Op een kleine hectare (exact 9.520 m²) met o.a. weide, een voormalig gedraineerde paardenbak, een kleinvee weide, een buitenverblijf, een geitenstal en een verblijf met 3 stallen, laat buiten- dan wel paardenliefhebbers het hart sneller doen kloppen.

De oorspronkelijke woning uit 1920 is door de jaren heen gemoderniseerd en zelfs uitgebouwd (in 2016).
Het object ligt aan het eind van het Molenpad en dus is er geen enkele verkeersbeweging voor de deur. Het enige is het trekkerspad voor de deur waar dorpsgenoten een ommetje maken.

Kortom een fraaie woning op een ideale stek.

Indeling:
Ook hier zetten we de auto neer en komen al genietend van de omgeving bij de achterdeur en gaan de ruime bijkeuken in. Hier bevinden zich de Cv ketel, witgoedaansluiting, unit vloerverwarming en omvormer. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de eerste verdieping en de keuken.
De keuken heeft een rechte opstelling met o.a. composiet blad, Quooker, koel/vries combinatie, inductie kookplaat, vaatwasser en een werkeiland met o.a. AEG afzuiging en oven. Zowel in de keuken als woonkamer is er een plavuizenvloer met vloerverwarming. Vanuit de open keuken heb je altijd contact met je medebewoners in de royale woonkamer. De woonkamer heeft, naast veel lichtinval, tevens tuindeuren waarbij je zo het terras op stapt.
Vanuit de woonkamer gaan we naar de voorhal met o.a. de separate toiletruimte. Vanuit deze hal krijgen we toegang tot de badkamer en slaapkamer (nu in gebruik als werkruimte).

1e Verdieping:
Als we teruggaan naar de bijkeuken, dan gaan we naar de verdieping met overloop met bergruimte en een zeer royale ouderslaapkamer met berging en uitzicht op de polders van Borsele. Verder een tweede zeer fraaie, nieuwe badkamer (2022), met inloopdouche, badmeubel, hangcloset, en elektrische vloerverwarming. Verder zijn er twee kinderkamers.

Algemeen:
Als we weer beneden zijn aangekomen, dan gaan we naar buiten en komen we bij de stal met 3 boxen, bestrating en geitenstalletje. Verderop komen we in het buitenverblijf/zomerplek met o.a. houtkachel, wateraansluiting en veranda. Kortom een hele lekkere “chill” plek.
Als we dan uit de luie stoel kunnen komen, lopen we verder de wei op met diverse fruitbomen, een kleinvee weide en drinkput.

Gaan we terug naar de woning dan hebben we voldoende parkeerruimte en aan de achterzijde van de slaapkamer op de begane grond, een veranda met o.a. jacuzzi (deze is evt. over te nemen)

Ook deze opdrachtgever heeft al een stap gezet in verduurzaming van de woning namelijk 20 zonnepanelen (uit 2021) en airconditioning.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×