Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Vrijstaande-woning Molenweg 62 Scherpenisse

Specificaties:

Koopsom: € 349.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 1701 m2
  • Inhoud: 378 m3
  • Bouwjaar: 1928
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

* LET OP! DE KIJKDAGEN STAAN REEDS VOLGEPLAND. WIJ HANTEREN EEN RESERVELIJST*

Aan de buitenrand van Scherpenisse bieden wij te koop aan deze voormalige boerderij met inpandige boerenschuur op een mooi zonnig kavel van 1.701 m² eigen grond. Vanaf de voorzijde van het perceel kijken we de polder in. Wat een heerlijk plekje!

Deze vrijstaande woning, met een volledig leefprogramma op de begane grond, dient gerenoveerd/gemoderniseerd te worden, echter biedt het veel mogelijkheden. Ga jij mee met ons op ontdekking?

Indeling:
Laten we de woning betreden middels de voordeur, al is het hier gebruikelijk om via de zijentree naar binnen te gaan. De hal biedt toegang tot de L-vormige woonkamer, de eenvoudige doucheruimte (met een wastafel en douche) en één van de slaapkamers. Verder bevinden zich hier de meterkast en het separate toilet met fonteintje.

Woonkamer.
Wat een heerlijk lichte woonkamer. Op de houten vloer ligt vloerbedekking. De wanden zijn behangen en het plafond is afgewerkt met schroten. De woonkamer beschikt over een gashaard.

Keuken & bijkeuken.
Deze halfopen keuken staat in verbinding met de woonkamer. De keuken beschikt over een plavuizenvloer en een radiator. Vanuit de keuken zicht op de achtertuin en toegang tot de zijentree en de bijkeuken met de Cv- en witgoedopstelling. Vanuit de bijkeuken kunnen we middels een losse trap naar het eerste stuk van de eerste verdieping. Het creëren van meerdere kamers in dit gedeelte is mogelijk.

Slaap-/badkamer.
Zoals aangegeven beschikt deze woning over een volledig leefprogramma op de begane grond. Aan de voorzijde van de woning is de hoofdslaapkamer gelegen met aangrenzend een ruim opgezette badkamer (eenvoudig qua afwerking). Deze geheel betegelde badkamer beschikt over een radiator, wastafel, douche en een toilet.

1e Verdieping:
Op deze slaapverdieping treffen we een overloop en een drietal slaapkamers aan, waarvan er twee voorzien zijn van een dakkapel. In iedere slaapkamer tref je een bergruimte aan.

2e Verdieping:
Een middels een losse trap te bereiken steekzolder.

Schuur:
Het object beschikt over een inpandige boerenschuur. Hoe je deze ruimte gaat gebruiken, is geheel aan jezelf. Wij zien zeker de mogelijkheden om deze ruimte wellicht bij de woning te betrekken. Natuurlijk met de kanttekening dat dit wel moet passen binnen de regels van het bestemmingsplan.

De schuur is voorzien van een betonvloer, elektra, zolder en koelcellen. Deze cellen blijven ook achter en zullen niet verwijderd worden.

Tuin:
Rondom de woning is er een tuin gelegen. Aan de voorzijde is er ruimte voor meerdere auto’s op eigen terrein. De achtertuin is bereikbaar middels een vrije achterom en is voorzien van gras en bestrating.

Algemeen:
• Woonoppervlakte ca. 110 m²; gebouw gebonden ruimte ca. 49 m²; . Inhoud woning ca. 378m³. Gemeten volgens
de laatste Nen-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door
afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.
• Woning is aangesloten op het gemeente riool

Bestemming:
Op het perceel waar de woning met de schuur staat rust de bestemming ‘Wonen’. Het overige perceel (G 583 en G 594) rust de bestemming ‘Agrarisch’. Kijk voor meer informatie op de website ruimtelijkeplannen.nl, neem contact op met de gemeente of informeer bij ons.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×