Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Vrijstaande-woning Nissestelle 3 Nisse

Specificaties:

Koopsom: € 499.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 651 m2
  • Inhoud: 868 m3
  • Bouwjaar: 1930
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 4

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Op zoek naar een buitenspulletje, maar zoek je niet te veel grond onder je voeten? Welnu, dan is deze uitgebouwde en gerenoveerde woning op 651 m² misschien iets voor jou/jullie.

Het weidse uitzicht vanuit de woonkamer of vanuit de achtertuin is echt zeer fraai te noemen. De afstand naar Goes of de A58 is niet noemenswaardig, in no-time ben je richting de randstad.

We zoeken een kandidaat die de vele mogelijkheden in de nieuwe aanbouw goed kan inschatten. Zo kun je in de nieuwe aanbouw een mooie werkplek of slaapkamer creëren, de keus is aan jouw/jullie.
De verkopers hebben al een flinke slag in het verduurzamen gemaakt (denk aan 33 zonnepanelen, grotendeels dakisolatie, en tripple glas).

Indeling:
We gaan de woning binnen in de nieuwe aanbouw en zien de grote ruimte met o.a. diverse aansluitingen om hier een indeling naar eigen keuze te realiseren.

Als we naar links gaan komen we in de inpandige, zeer ruime garage. Deze ruimte laat menig man het hart sneller doen kloppen. In deze geïsoleerde garage is o.a. de CV ketel alsmede de omvormer geplaatst.

Als we teruggaan naar de entree dan komen we in de royale bijkeuken.
Vanuit de bijkeuken gaan we naar de vroegere achterhal met o.a. plavuizenvloer en meterkast. Vanuit deze hal komen we in de keuken aan de achterzijde van de woning.
De keuken heeft een werkeiland en twee keer een rechte keukenopstelling met o.a. vaatwasser, afzuigkap en verder tuindeuren naar de beschutte achtertuin.
Gaan we verder, dan komen we in de woonkamer met o.a. schouw en open haard en fraai uitzicht op het weidse polderlandschap.
Vanuit de woonkamer gaan we naar de voorhal met geheel vernieuwd toilet met o.a. hangcloset, spotverlichting, tegelvloer, radiator, fraaie tegels en fonteintje.

Verdieping:
Komen we op de verdieping dan hebben we twee slaapkamers aan de achterzijde, een ruime overloop en een complete moderne badkamer met ligbad, douche, toilet, en badmeubel.
Via de overloop hebben we de doorgang naar de nieuw gebouwde aanbouw. Deze ruimte, die dus volledig is geïsoleerd, heeft een voorkamer en twee zeer ruime slaapkamers met o.a. geïsoleerde dakramen.
Verder hebben we nog toegang naar de bergzolder middels een vlizotrap.

Algemeen:
Komen we dan buiten, dan hebben we aan de voorzijde ruimte voor meerdere auto’s. Verder div. fruitboompjes en gazon. De achterzijde ligt qua bezonning betreft perfect en is nog naar eigen inzicht in te richten.

Verder kunststof goten, buitenverlichting, buitenkraan, en een houthok.

Kortom, een leuke woning in het buitengebied die op zoek is naar de juiste bewoners/liefhebbers.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×