Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Vrijstaande-woning Oude Rijksweg 79 ‘s-heer Arendskerke

Specificaties:

Koopsom: € 539.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 1030 m2
  • Inhoud: 513 m3
  • Bouwjaar: 1980
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 2

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Als je het nu heb over het pareltje van de week, dan is dit de juiste benaming voor dit knusse, en stijlvolle object. Wat is er nu mooier dan vanuit alle hoekjes van de woning weids de polder in te gluren.

Aan de doodlopende weg is deze goed onderhouden woning gelegen.
De vele (een bekende makelaars uitspraak) authentieke details maken deze vrijstaande woning een rustplek in het hedendaagse drukke bestaan.
Ok we geven het toe, je kunt nu eenmaal niet alles hebben, dus dat deze woning aan het spoor ligt moet je voor lief nemen want dat zal nooit veranderen. Pro-rail heeft wel gezorgd dat aan de spoorzijde het huis goed is geïsoleerd. Als we de foto`s en indeling zien dan zeggen we nou lekker belangrijk dat spoor, ik heb in ieder geval nergens geen buren dus je leeft als ……. in Arendskerke.

Bent u op zoek naar een echte leuke stek en dito woning, maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Indeling:
Nadat we de auto hebben geparkeerd, gaan we door het sierlijk hekwerk de tuin in en worden gelijk gepakt door de sfeer en de uitstraling. We komen later terug op de tuin en gaan nu eerst door de openslaande deuren de woning in. We komen dan in de enorme woonkeuken met oude planken vloer, grote stamtafel en een keuken in een landelijke uitstraling. De hoekkeuken is voorzien van diverse apparatuur waaronder een Boretti. Vanuit de keuken kunnen we naar de living met o.a. apart lees/werk hoekje en het gedeelte met o.a. schouw (met houtkachel), veel glaswerk en balken plafond.

Als we teruggaan naar de woonkeuken dan kunnen we naar een vroeger slaapkamertje (nu kantoorruimte) en aan de andere zijde via de keuken naar de oorspronkelijke hal met garderobe en apart toilet. Verder is er een ruime badkamer met o.a. douche, ligbad etc..

1e Verdieping:
Via de trap in de woonkeuken gaan we naar de verdieping met overloop, slaapgedeelte en de ruime slaapkamer onder het dakbeschot en voorzien van dakraam en zijraam.

Algemeen:
In de eerder benoemde en geprezen tuin gaan we nu een kijkje nemen en gaan via de achterzijde over de oude bestrating naar een ruime gepotdekselde schuur met pannen dak en twee aparte ruimtes. Verder aan de achterzijde fraaie borders, gazon, vijver, houthok en zeer weids uitzicht. Aan de voorzijde is de tuin afgezet met Frans hekwerk. Verder hebben we een prieel wat zeer knus is ingericht en zelfs dienst kan doen om in de wintermaanden je auto te parkeren.

De woning is voorzien van isolerende beglazing en dakisolatie, en wordt centraal verwarmd.

O ja en bijna vergeten, maar het totale perceel is 1030 m2.

Kortom voor de echte liefhebber een droomplekje met dito woning.

Zien we je binnenkort?

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×