Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Vrijstaande-woning Rijksweg 20 Oosterland

Specificaties:

Koopsom: € 449.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 7635 m2
  • Inhoud: 420 m3
  • Bouwjaar: 1955
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

LET OP! DE KIJKDAGEN VOOR DEZE WONING VINDEN PLAATS IN JANUARI 2023. SCHRIJF U NU IN!

Aan de rand van Oosterland, met uitzicht op de landerijen, maar toch slechts op enkele minuten van het dorpscentrum met zijn voorzieningen, ligt deze voormalige (woon)boerderij. Over de ‘oprijlaan’ rijdt u naar de boerderij toe. Een heerlijke landelijke locatie van maar liefst 7.635 vierkante meters. Het geheel is per direct beschikbaar.

Het object wordt in collegiale verkoop met Van den Ouden Makelaars aangeboden.

Indeling:
Vanuit de hal zijn de woonkamer en-suite en de keuken bereikbaar. In deze woonkamer treffen we nog de oude en-suite deuren aan, schitterend om te zien. Grote raampartijen zorgen voor veel daglichttoetreding in deze ruimte en tevens heeft u door deze grote ramen zicht op het polderlandschap. Aangrenzend ligt een extra kamer, zeer geschikt als kantoor of speelkamer. Tevens zien wij de mogelijkheid om deze ruimte toe te voegen aan de woonkamer of toegevoegd te worden aan de huidige keukenruimte zodat er een woonkeuken gecreëerd wordt.

Aangrenzend aan de keuken is er een aanbouw gesitueerd. Hierin treffen we een tussenhal (met toiletruimte) en een eenvoudige doucheruimte.

1e Verdieping:
Vanuit de hal neemt u de trapopgang naar de 1e verdieping. Hier treft u een tweetal slaapkamers en een ruim opgezette overloop aan. Deze verdieping biedt de mogelijkheid tot het creëren van een of meerdere slaapkamers en/of een extra badkamer op deze verdieping.

Opstallen.
Op het perceel zijn diverse opstallen aanwezig waaronder een aangrenzende boerenschuur waarvan in 2010 het dak is vernieuwd. De schuur is opgebouwd uit gepotdekselde delen en is voorzien van een betonvloer en heeft diverse toegangsdeuren.

Verder staat er nog een vrijstaande schuur en een garagebox op het perceel.

Bestemming:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan; ‘Buitengebied Schouwen-Duiveland” met de bestemming Wonen met de aanduiding ‘VAB’ (Vrijkomende Agrarische Bebouwing). De regels omtrent het gebruik zijn op aanvraag beschikbaar.

Bodeminformatie:
Het bodemloket (www.bodemloket.nl) geeft het volgende aan: bij het Bodemloket is geen informatie voor deze locatie beschikbaar over bodemonderzoek en/of sanering.
Mogelijk is informatie beschikbaar bij gemeente, omgevingsdienst of provincie.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Koopovereenkomst:
In de koopovereenkomst zullen de onderstaande clausules worden opgenomen:
* ouderdomsclausule;
* niet-zelfbewoningsclausule;
* asbestclausule

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×