Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Vrijstaande-woning Schansstraat 12 Baarland

Specificaties:

Koopsom: € 589.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 3975 m2
  • Inhoud: 797 m3
  • Bouwjaar: 1750
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

** VERKOOP BIJ INSCHRIJVING. De verkoop van deze woning zal plaatsvinden middels een vrijwillige inschrijving met een bieden vanaf prijs van € 589.000,00 k.k. **

Buiten of paardenliefhebbers opgelet.
In Baarland (Baerland) met circa 600 inwoners, mag de specialist Zeeuws Landgoed namens verkoper het volgende aanbieden:

Op een rustige locatie staat deze royaal opgezette Rijks monumentale woonboerderij “De Drie mendeuren” met aan de achterzijde een vrij uitzicht over de landerijen. De royaal opgezette Zeeuwse gepotdekselde schuur heeft een rieten kap en diverse mendeuren, nog diverse stallen en werkplaatsen. Het woonhuis met een gepleisterde topgevel heeft een met pannen bedekt zadeldak.

De boerderij ( bwjr.1750) ligt centraal op het perceel en heeft rondom terrein/tuin. Aan de linkerzijde een deels verhard terrein en aan de rechterzijde een garagebox, een kleinveeweide en een gepotdekselde berging. Dit biedt mogelijkheden om dieren te houden of bijvoorbeeld als opslag of werkplaats te gebruiken.

Het perceel heeft een agrarische bestemming met mogelijkheden voor functiewisseling.

Indeling:
De woonboerderij op 3975m² bestaat uit een voorhuis waar zich het woongedeelte bevindt met deels houten en deels betonnen vloeren.

De indeling van de parterre is als volgt: entree/hal die toegang verschaft tot de lager gelegen kelder (droog), de opkamer (met o.a. vaste kasten en schuifvensters), de keuken, de woonkamer (met schouwpartij) en de achterkamer. De woon- en achterkamer worden gescheiden door glas-en-lood deuren.

De woonkeuken heeft een eenvoudig keukenblok en een vaste kast. Aangrenzend aan de keuken is de bijkeuken met Cv-opstelling en toiletruimte gesitueerd. Vanuit de bijkeuken toegang tot de inpandige garage, de schuur en/of de tuin.

1e Verdieping:
Op de 1e verdieping is/zijn een overloop, 2 slaapkamers, een voorzolder (met aangrenzende 3e slaapkamer) en eenvoudige doucheruimte gesitueerd.

Bijzonderheden:
• Het perceel heeft een agrarische bestemming. Kosten wijzigen bestemmingsplan komen voor rekening van koper
• Het perceel zal op kosten van verkoper ingemeten gaan worden
• Er is geen bodemrapportage aanwezig c.q. er is geen onderzoek uitgevoerd
• Er is geen bouwkundige inspectie aan het object uitgevoerd
• Informatie over het kopen/verbouwen/bewonen van een Rijksmonument vindt u op www.restauratiefonds.nl | www.monumenten.nl

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×