Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Vrijstaande-woning Smitsweg 28 Driewegen

Specificaties:

Vraagprijs: € 479.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 935 m2
  • Inhoud: 844 m3
  • Bouwjaar: 1910
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
  • Open huis: 04-07-2020

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Ook in Driewegen zijn er mooie pareltjes voor de liefhebbers van woningen met een Zeeuws tintje. Dit als B&B bekend staande fraaie object heeft zeer veel potentie. Zeker in deze veranderende maatschappij heeft het self-supporting atelier de ideale mogelijkheid om een werkplek te creëren. Maar ook degene die al jaren op zoek is naar een B&B of een mantelzorgwoning vindt hier de juiste stek.

Indeling:
Als we door de tuinpoort bij de deuropening komen dan zien we gelijk de fraaie authentieke vloer. We betreden aan de rechterzijde de knusse woonkeuken met een in het oog springende unieke houtkachel en hier ook de fraaie details zoals schoonmetselwerk en balkenplafond. Een grote zolder is hier aanwezig.
Aan de achterzijde vindt u de antracietkleurige keukenopstelling met diverse apparatuur. Vanuit de keuken komen we in de achterhal met toilet en toegang tot de tuin en de woonkamer.

Als we teruggaan naar de entree hebben we toegang tot de ouderslaapkamer met inpandige badkamer. Deze is voorzien van plavuizen vloer, toilet, douche, ligbad en badmeubel. De badkamer is voorzien van vloerverwarming.

Teruggekomen in de hal gaan we de fraaie woonkamer in met vide, eikenhouten vloer, fraaie gordingen, schoonmetselwerk, houtkachel en aparte tv-/leeskamer en aparte kantoorruimte. Vanuit de woonkamer is de opgang naar de verdieping waar voorheen de B&B was gesitueerd. Hier bevinden zich twee slaapkamers (met de grappige Haagse benaming 1e en 2e Kamer) met elk een eigen badkamer.

Zoals eerder aangegeven kunnen we aan de achterzijde van de woonkamer heerlijk genieten van de serre (17 m2) met volledig zicht op de vijverpartij en fraai aangelegde tuin met 100% privacy.
Aan de voorzijde heeft de woning de beschikking over een parkeerplaats op eigen terrein en verder een siertuin met fraai sierhekwerk. Aan de achterzijde zijn er diverse zitjes, tuinhuisjes en bergingen. Aan de achterzijde is een tuinhuis met houtkachel, badkamer, keuken, slaapzolder en tuinzicht en vrije ingang.

Kortom de specialist in het bijzonder wonen heeft voor de echte liefhebber van stijl, rust en ruimte weer een hele leuke woning.

Volledige fotoreportage, plattegrond en video op aanvraag beschikbaar.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×