Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Vrijstaande-woning Vrouwenpolderseweg 44 Vrouwenpolder

Specificaties:

Vraagprijs: € 1.499.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 26655 m2
  • Inhoud: 1100 m3
  • Bouwjaar: 1966
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 4

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Heeft u altijd al gedroomd van ruimte en mogelijkheden, een eigen minicamping, vakantiewoningen, B&B, mantelzorg en/of kantoor aan huis? Of wat te denken van een prachtige locatie voor het houden van paarden zo aan de boorden van het Veerse bos of Noordzee.

Dit kan gewoon in Zeeland.

De Noordzee en het Veerse Meer op bijna steenworp afstand maken het geheel tot een ervaring die niet snel ergens is te evenaren!
Laat uw fantasie de vrije loop, een object met vele mogelijkheden.
De ligging is centraal te noemen op Walcheren, denk aan Middelburg, Veere, Vlissingen en de kop van Schouwen.

U komt door het prachtige Walcherse landschap of via de Stormvloedkering aan op ’t Vierendeel, wat met recht een landgoed genoemd kan worden. De huidige eigenaren hebben het geheel in gebruik als “verhuurbedrijf” met minicamping.

Ook voor andere doeleinden in de sfeer van beleving, natuur of zorg leent dit landgoed zich uitstekend. Wanneer u houdt van een uitdaging is dit uw kans!

De minicamping bestaat uit een prachtig aangelegd park met individuele “omtuinde” kampeerplaatsen, keurig sanitair gebouw en fietsenstalling. Het terrein van ruim 2,5 hectare beschikt over een prachtige landschapstuin met natuurvijver.
Het ruime woonhuis is verre van doorsnee en beschikt onder andere over meerdere appartementen en een grote inpandige berging. Op het terrein is een orangerie met slaapgelegenheid en is voor vele doeleinden te gebruiken. De loods is ruim en onontbeerlijk op een terrein als dit.

Tenslotte heeft ’t Vierendeel ook een arboretum met ruim 400 soorten Zeeuwse kustplanten, uniek in de Gemeente Veere!

Indeling woonhuis:
Via de entree kiest u de route naar boven, waar zich het leefgedeelte bevindt. De woonkamer met houtkachel en de vele ramen biedt een panoramisch uitzicht over de landerijen en het eigen landgoed. De keuken en een deel van de woonkamer hebben een balkon. Vanuit de hal zijn 4 slaapkamers en de badkamer te bereiken.

Wonen op de begane grond is ook zeker mogelijk en wat te denken van “generatie wonen”. De 3 appartementen op de begane grond, respectievelijk 2, 4 en 6 persoons, zijn compleet ingericht, ook voor minder validen.

Vakantiewoningen:
De vakantiewoningen zijn compleet, sfeervol en comfortabel ingericht. Allen met aangrenzend terras/vlonder te weten, “Het Klokhuis” en “De Kameleon”.
“De Kameleon heeft 2 ruime slaapkamers, is voor 4 personen en rolstoel toegankelijk.

Mini camping:
De parkachtig aangelegde minicamping ligt midden in Landgoed ’t Vierendeel in Vrouwenpolder.

Er zijn 15 plaatsen, allen met stromend water, riolering en 220V / 7 Ampère aansluitingen. Het sanitair heeft 4 toiletten, 2 douches, wastafels en een buiten spoelplaats. Er is een ruime fietsenstalling en parkeerplaats voor 25 auto’s. Draadloos internet is op het hele terrein aanwezig.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×