Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Vrijstaande-woning Waardweg 3 Baarland

Specificaties:

Koopsom: € 495.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 3130 m2
  • Inhoud: 1711 m3
  • Bouwjaar: 1963
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
  • Open huis: 23-05-2020

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

* De verkoop van deze woning zal plaatsvinden middels een vrijwillige inschrijvingsprocedure *

** Let op! Het bezoeken van de woning tijdens de kijkdag kunt u alleen en uitsluitend doen als u zich van te voren schriftelijk heeft aangemeld bij ons kantoor**

Dit is nu werkelijk het prototype van de Zeeuwse boerderij. De uitstraling, de plek en de ruimte zal menig buitenliefhebber het hart sneller doen kloppen. De specialist in “buitenspulletjes” is dan ook zeer in z’n nopjes om voor de eigenaar de juiste koper te vinden, die hier ook vele jaren met heel veel plezier kan en mag wonen. Naast de boerenschuur is er ook nog een ruime hobbyschuur, een moestuin, siertuin en vogel- en kippenverblijf. Kortom kom, zie en geniet.

Indeling:
We gaan deze keer maar eens door de officiële toegang (de voordeur). We komen dan in de hal met onder andere plavuizenvloer en kunnen dan of naar de eerste verdieping of we gaan eerst naar de woonkamer.

Woonkamer.
De woonkamer heeft onder andere een vrij uitzicht, een schouw (met haard) en toegang tot de serre. In deze serre, waarin je van alle kanten zicht heb op de zeer fraaie tuin en volière, worden de meeste uurtjes doorgebracht.

Gaan we terug naar de hal, dan kunnen we of naar de woonkeuken met een rechte opstelling of we kunnen naar de bijkeuken met veel bergruimte en witgoed aansluiting of we gaan naar de slaapkamer of badkamer. De ouderslaapkamer is best ruim te noemen en heeft over de volle breedte de beschikking over een inloopkast.

Badkamer/toiletruimte.
Het toilet en badkamer zijn beiden van elkaar gescheiden. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaat kraan en een modern badmeubel.

1e Verdieping:
Ruime overloop met berg- en Cv kast en toegang tot 2 slaapkamers.

2e Verdieping:
Bergzolder.

Algemeen:
Als we dit allemaal hebben gezien dan gaan we de boerenschuur in met de bekende mendeuren en het bekende klinket. In de schuur zijn verschillende ruimtes, waaronder een biljartkamer. De schuur heeft verder over de gehele ruimte een flinke bergzolder. Gaan we door het klinket naar buiten, dan kunnen we naar de geheel afgetuinde moestuin of we gaan naar de vrijstaande schuur die geïsoleerd en voorzien is van de bekende postdeksels. Aan de voorzijde ligt er sierbestrating en is er een fraai sierhekwerk. Aan de zijkant en achterkant hebben we de beschikking over diverse terrassen, een fraaie grasmat, een volière en verscholen aan het eind van het kavel, het kippenverblijf.

Bijzonderheden:
• Het object is in 1985 verbouwd en de schuur dateert uit 1930
• De woning wordt centraal verwarmd middels een Atag Cv-ketel
• Er is grotendeels isolerende beglazing aanwezig
• Door de vele vraag naar dit soort objecten hebben we besloten om het object middels een verkoop bij inschrijving te koop aan te bieden
• Let op de vermelde inhoud is inclusief de inpandige schuur

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×