Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Vrijstaande-woning Westdijk 14 Heinkenszand

Specificaties:

Koopsom: € 1.400.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 21496 m2
  • Inhoud: 1030 m3
  • Bouwjaar: 1991
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 3

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Wij als Zeeuws landgoed zijn in onze nopjes met de verkoopopdracht van deze schitterende landelijk gelegen woonboerderij op ruim 2 hectare eigen grond. Door de ideale ligging, aan de rand van het dorp, maar toch de vrijheid van het buiten wonen is dit fraai onderhouden en goed afgewerkte object een lust voor het oog van de paardenliefhebber. Achter de mooie voorzijde van deze woonboerderij schuilt een zee van ruimte met onder andere de mogelijkheid van een praktijk of kantoor aan huis. Door de gunstige ligging ervaar je het ware vakantiegevoel als je achter op het grote terras zit door de volledige privacy in de mooi aangelegde tuin.

We doen de complete omschrijving van deze fraaie woonboerderij te kort om deze volledig te kunnen beschrijven. Alle details van dit object met weides, afrastering, stallen, paddock, paardrijbak etc. hebben wij voor u genoteerd en ontvangt u als serieuze kandidaat tijdens de bezichtiging.

Indeling:
Als we de elektrische toegangspoort zijn doorgereden komen we aan de achterzijde van de woonboerderij en genietend van het uitzicht lopen we langs de paardenstallen, over het grote terras en treden via het voormalige klompenkot naar binnen. Daar komen we in de ruime bijkeuken, met twee fraaie op maat gemaakte houten kastenwanden. Aan de ene zijde voor de cv-ketel en aan de andere zijde voor witgoedopstelling etc. met een natuurstenen vloer. Over de gehele begane grond ligt, m.u.v de beneden slaapkamer, vloerverwarming. Eens als u verder de grote woonkeuken binnenstapt wordt het nog meer genieten. Dit kan met recht een woonkeuken genoemd worden, met o.a. een enorme eettafel, een fraaie opstelling met topinbouwapparatuur, een eiland, grote inbouwkasten van massief hout. De royale lichtstraat zorgt voor een fijne lichtinval. Vanuit de woonkeuken lopen we verder naar het, nu in gebruik als, ruime kantoor met eigen toilet, pantry en aparte zijingang waardoor je privé en zakelijk gescheiden kunt houden. Door de goede sfeer is het fijn om hier te kunnen werken. Komen we terug dan gaan we via de woonkeuken naar de sfeervolle living met o.a. schouw met een Dik Geurts haard, drie dubbele tuindeuren met veel lichtinval en vrij uitzicht op tuin en stallen. Via een mooie taatsdeur, lopen we, vanuit de living, de ruime hal in met vide, garderobe, fraai toilet en gelijkvloers een slaapkamer met eigen inpandige badkamer met fraai tegelwerk en een natuurstenen waskom.

1e Verdieping:
Op de eerste verdieping, een brede overloop met moderne pvc-vloer en mooi afgewerkt apart toilet met een natuurstenen vloer. Als we verder lopen komen we de tweede ruime slaapkamer in met eigen inloopkast en complete badkamer en suite met mooi tegelwerk en natuurstenen waskom en regendouche.
Als we teruglopen, over de overloop, treden we aan de andere kant, de geweldige master bedroom in. Met aparte complete ruime badkamer en een royale dressroom. Een droom voor vrouwen en/of mannen.

Nu we lekker op stoom zijn moet ik de tekst helaas al gaan inkorten maar tijdens de bezichtiging lopen we alles op het gemakje van A tot Z na en wordt u vast en zeker net zo enthousiast als ons.

Algemeen:
Buiten aangekomen treffen we het volgende aan, een ruim terras met grote keramische tegels en veranda met schaduwdoek, en diverse terrassen waar het heerlijk vertoeven is. Fraaie paardenstallen en een grote boerenschuur waar meer dan voldoende ruimte is om bijvoorbeeld meerdere stallen te realiseren, en voor meerdere doeleinden geschikt. Verder nog een klein bijgebouwtje (een voormalige paardenstal) een eb en vloed paardrijbak, een paddock en aan beide kanten van de woonboerderij diverse ruime weides met duurzame, omzoomde afrastering.

Kortom een schitterend object voor de liefhebber van buiten wonen.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×