Aanbod

Zu Kaufen: Provincialeweg 33, 4494 NA Geersdijk

449.000,- €
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
Grundstück 1.600 m²
Nettofläche 175 m²
Übergabe Auf Anfrage

Hinweis

Übersicht

Wie kent deze locatie nu niet?

Deze ruime vrijstaande woning met de markante vuurtoren aan de rand van Geersdijk gelegen op ca. 1472 m², mag de specialist van het buiten wonen namens de opdrachtgever te koop aanbieden.

Op de plaats waar eerst twee kleine dijkwoningen waren gesitueerd is in 1994 één nieuwe dijkwoning gebouwd met de originele metselstenen van 125 jaar oud, voorzien van geïsole... Mehr Informationen
  • Eckdaten

    Alle Merkmale
    Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
    Status Verfügbar
  • Ort

Eckdaten

Angebot
Referenznummer 00486
Kaufpreis 449.000,- €
Gepolstert Ja
Gepolstert Gepolstert
Übergabe Auf Anfrage
Letzte Aktualisierung Mittwoch, 13. November 2019
Bau
Immobilienart Haus, Einfamilienhaus, freistehendes Haus
Bauform Bestehende Immobilien
Dach-Materialien Fliesen
Rooftype Vorderen Giebel
Flächen
Grundstück 1.600 m²
Nutzfläche 175 m²
Wohnfläche 51,3 m²
Küchenbereich 32,9 m²
Brutto-Rauminhalt 550 m³
Fläche externe Lagerräume 55 m²
Aufteilung
Anzahl der Etagen 2
Anzahl Zimmer 4 (von denen 3 Schlafzimmer)
Anzahl Bäder 1
Im freien
Lage An einer ruhigen Straße
Ausserhalb Ortschaft
Freie Sicht
Geschützte Lage
Garten
Typ Hintergarten
Wichtigster Garten Ja
Orientierung Süd
Verfügt über einen Hinterhof-Eingang Ja
Ausstattung
Badezimmer Einrichtungen Dusche
Sinken
Toilette
Kabel-TV Ja
Garten vorhanden Ja

Beschreibung

Wie kent deze locatie nu niet?

Deze ruime vrijstaande woning met de markante vuurtoren aan de rand van Geersdijk gelegen op ca. 1472 m², mag de specialist van het buiten wonen namens de opdrachtgever te koop aanbieden.

Op de plaats waar eerst twee kleine dijkwoningen waren gesitueerd is in 1994 één nieuwe dijkwoning gebouwd met de originele metselstenen van 125 jaar oud, voorzien van geïsoleerd dak met nieuwe geglazuurde pannen en vloerverwarming.

In 2005 is er op de platdakconstructie aan de achterzijde van de woning een verdieping met zadeldakconstructie gebouwd met tuinkamer met dakterras en niet te vergeten de geweldige en geheel geïsoleerde Zeeuwse schuur van 11 x 5 meter. Deze schuur is zeer geschikt voor bijvoorbeeld werk-/kantoorruimte, bed and breakfast of mantelzorg.

Erdgeschoss

Na binnenkomst komen we via de hal in de voorkamer met o.a. plavuizenvloer, vroegere bedstee en berging. Via de spiltrap komen we, en dat is verassend, in de werkkamer met aansluitend de tuinkamer die uitzicht biedt tot aan het Veerse Meer. In deze ruimte is veel lichttoetreding en verder CV opstelling (hier zijn ook extra slaapkamers te realiseren).Via de aanwezige tuindeuren komt men op het balkon, waar je als een vorst over de landerijen kijkt.

Als we weer via de spiltrap naar de woonkamer gaan, vervolgen we onze weg via een trappetje (het is tenslotte een dijkwoning) naar de ouderslaapkamer met inpandige badkamer. Of we lopen verder naar de knusse keuken met onder andere houtkachel, plavuizenvloer en tuindeuren.

Daarna gaan we via de genoemde tuindeuren naar het overdekt terras of we gaan de moestuin in met tuinkas. Verder lopen we onder de vele soorten fruitbomen door naar de tuinberging of de eerder genoemde Zeeuwse schuur.

Besonderheiten

Overigens worden de vele bomen in de hoogstamboomgaard (in 1994 aangelegd) jaarlijks onderhouden en voorzien van advies door het Zeeuws landschap (tegen een laag tarief).

De schuur is voorzien van geïsoleerde ramen, keukenopstelling, meterkast, toiletgroep en beloopbare zolder die via vaste trap is te bereiken.

Het landelijke uitzicht onder de lichten van de vuurtoren geeft je het ultieme gevoel van het buitenleven.

Zusätzlich

Zuletzt angesehen