Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Halfvrijstaande-woning Korenweg 32 Lewedorp

Specificaties:

Koopsom: € 529.500 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 1584 m2
  • Inhoud: 756 m3
  • Bouwjaar: 2012
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 4

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

*** LET OP! DE VERMELDE PRIJS IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS. ***

Bij dit fraaie object komen we ruimte te kort om dit pareltje te beschrijven en zullen we trachten een zo duidelijk mogelijk beeld te scheppen van al het fraais wat we zijn tegengekomen tijdens onze opname.

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar hier is in de voorwoning (tweekapper) een geweldige B&B gesitueerd genaamd “Het Korenhuus”.
Ja, met recht een toppertje te noemen (zie ook de website van deze B&B).

De opdrachtgever heeft in 2012 met vakmensen de hoofdwoning volledig nieuw vanaf de grond opgebouwd in Zeeuwse stijl met alle moderne voorzieningen. In 2018 is de voorwoning omgebouwd tot een snoepje en is het geheel netjes middels een corridor aan de hoofdwoning aangesloten.

Ik zal wat betreft “Het Korenhuus” me beperken tot een opsomming wat we tegen komen, want tijdens een uitvoerige bezichtiging kunt u samen met ons gaan genieten.

“Het Korenhuus”
De B&B heeft een aparte opgang waarbij we bij binnenkomst gelijk de fraaie afwerking kunnen zien.

Op de begane grond hebben we een complete hoekkeuken met alle denkbare apparatuur en verder een eetgedeelte, een ruime living met o.a. een balkenplafond en niet te vergeten de lichte en goed op elkaar afgestemde kleurencombinatie. Vanuit deze ruimte is de toegang tot, wederom een pareltje, namelijk de ruime en prima afgewerkte badkamer.

In de living hebben we de trap naar de verdieping waar we in de ruime slaapkamer komen.

Kortom erg fraai en voor degene die een andere bestemming zoekt een prima werkplek of mantelzorg woning.

Indeling Hoofdwoning:
Als we de B&B verlaten komen we in een tussenhal met de compleet uitgevoerde meterkast, werkkast/technische ruimte en toilet.

Vanuit de hal betreden we de woonkeuken met veel lichtinval, tuindeuren en complete keuken met diverse inbouw apparatuur.

Daarna komen we in de living (het gevoel van leven in een vroegere schuur) met fraaie stenenvloer, tuindeuren, balkenplafond, houtkachel, zeer veel lichtinval en, middels een zeer fraaie zelf gemaakte houten trap, toegang tot de eerste verdieping.

Verdieping:
Op de verdieping hebben we de beschikking over een zeer royale Master Bedroom met uitzicht op de Zeeuwse polder. Verder aan de voorzijde twee fraaie kinderkamers. De complete badkamer (ligbad, inloopdouche, badmeubel en toilet) is net als de ruime kast, in het midden van de woning gesitueerd. Tenslotte hebben we op de overloop toegang tot de bergzolder.

Algemeen:
Als we beneden komen dan verlaten we aan de achterzijde de woning en gaan via de ruime overkapping de tuin in waar meerder leuke hoekjes zijn om van het zonnetje te genieten.
Naast de woning is voldoende parkeerruimte aanwezig en aan de achterzijde is een ruime hobbyschuur met overkapping en diepe tuin met uitzicht op de polder.
Deze tuin biedt vele mogelijkheden. Te denken valt aan wat kleinvee, moestuin etc.

Verder kunnen wij melden dat de vrij nieuwe woning zowel op de begane grond als op de verdieping over vloerverwarming beschikt en dat de woning volledig is geïsoleerd of wel verduurzaming is gerealiseerd.

Kortom, weer een snoepje van een object gelegen op 1.584 m².

Bovenstaande heeft naar een beperkte uiteenzetting van al het fraaie wat de woning te bieden heeft. Daarom nodigen wij serieuze kandidaten uit om dit huis te komen bezichtigen.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×