Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Over Zeeuws Landgoed

Zeeuws Landgoed – dit zijn wij

Zeeuws Landgoed werkt in het mooiste gebied waar je maar kunt werken en wonen! Het Zeeuwse buitengebied.

Uren turen over de akkers. Genieten van de wind, de geuren, kleuren en geluiden. Lekker de mouwen opstropen voor een klusje in de tuin of aan het huis. Bij Zeeuws Landgoed begrijpen we wat het leven in de Zeeuwse polders zo mooi maakt. Dat maakt dat we, als gespecialiseerd makelaar, ook goed weten wat u er als verkoper of koper in aanspreekt. En daarom zijn we de juiste makelaar voor de aan- of verkoop van uw huis in de Zeeuwse polder. Waarom nog meer? Dat leest u hieronder.

Zeeuws Landgoed gaat voor het beste resultaat

Hoort u een makelaar zeggen ‘Ik verkoop uw huis binnen twee weken’? Vraag u dan eens af of u wel de best mogelijke prijs ervoor krijgt. Dat is namelijk wel het streven van Zeeuws Landgoed. We gaan niet voor het snelste resultaat, maar voor het beste resultaat, voor u.

Zeeuws Landgoed is transparant en duidelijk

Bij Zeeuws Landgoed geldt ‘doe maar normaal’. We geven ons advies niet in dure taal, maar in begrijpelijk Zeeuws. We voorzien u van duidelijke en inhoudelijk goede informatie en zijn helder en transparant. We kennen goede voorwaarden, zoals de dagelijkse opzegbaarheid van onze contracten, en zijn transparant over onze kosten.

Geen horloge bij Zeeuws Landgoed

Komen we op tijd voor onze afspraken? Ja. Komen we vervolgafspraken op tijd na? Ja. Maar tijdens onze gesprekken en de bezichtigingen kennen we geen horloge. Dan nemen we de alle tijd, voor u als verkoper en voor u als potentiële koper. Dat verdient u.

Zeeuws Landgoed is bekend in het Zeeuwse buitengebied

Zeeuws Landgoed is al jarenlang actief in Tholen, Schouwen-Duiveland, Walcheren en Noord- en Zuid-Beveland. We hebben kantoren in Bruinisse en Heinkenszand. Wilt u dus in een van deze regio’s een huis in de polder kopen of verkopen? Dan helpt Zeeuws Landgoed u hier graag bij.

Natuurlijk zijn we ook deskundig

Zeeuws Landgoed is lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed (VBO). We gebruiken professioneel materiaal, hebben een uitstekend netwerk en kennen een no-nonsense aanpak. Dankzij onze jarenlange ervaring en passie voor de woningmarkt zijn we een kei in ons vak.

Onze medewerkers

Ab van den Ouden

Makelaar / Taxateur / Directie

De oprichter van Zeeuws Landgoed en een echte buitenleven-liefhebber is Ab van den Ouden. “Zelf woon ik ook op de buiten. Heerlijk, vind ik het. Het bemiddelen in de pareltjes van de Zeeuwse polders is voor mij dan ook de kers op de taart van mijn werk als makelaar bij Zeeuws Landgoed en Van den Ouden Makelaardij. Soms moet ik me inhouden om geen ellenlange prachtige verhalen te schrijven bij de beschrijving van een polderwoning. Zo ga ik er soms in op. Natuurlijk zie ik het ook als er ook minpunten aan een woning zitten. Zo professioneel ben ik vanzelfsprekend ook. Ik zal ze ook altijd benoemen, bij een bezichtiging. Eerlijkheid duurt namelijk het langst, daar ben ik van overtuigd.”

Niels van den Ouden

Makelaar / Aankoopmakelaar / Directie

Op jonge leeftijd zag Niels hoe zijn vader Ab het bedrijf oprichtte. “Naast Van den Ouden Makelaardij, dat hij oprichtte omdat hij van huizen en mensen houdt, volgt hij met Zeeuws Landgoed zijn passie voor het buitenleven. Dat vind ik mooi. Hoewel ik zelf niet in de polder woon, begrijp ik heel goed wat de charme van de polder is. Het leukst vind ik het, om de verhalen van kopers en verkopers te horen. Hoeveel plezier ze eraan beleven of beleefden. Dat we deelgenoot mogen zijn van deze verhalen, geeft een rijk gevoel.”

Pirone Capelle-Machielse

Secretaresse/commercieel binnendienstmedewerkster

0111 202048 - 0166 202028 - 0113 205608

U kent het bekende manusje van alles binnen een bedrijf wel. De onmisbare spin in het web. Pirone is die van ons. Sinds 2014 is ze het vertrouwde eerste aanspreekpunt binnen Van den Ouden Makelaardij en Zeeuws Landgoed

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×