Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Huis verkopen?

Huis in de polder verkopen?

Zo doe je dat!

U wilt uw huis in de Zeeuwse polder verkopen. Spannend! Het is een plek waar u waarschijnlijk met veel plezier gewoond heeft. Maar nu is het tijd voor iets anders. Hoe pakt u de verkoop aan? Want het gaat niet om zomaar een huis, voor zomaar iedere koper. Het eenvoudigst is dat natuurlijk met de hulp van een makelaar. Iemand die de Zeeuwse woningmarkt kent en u op een professionele manier de zorgen van de verkoop van uw huis in de polder uit handen neemt.

Uw huis in de polder verkopen stap 1: Op zoek naar makelaars in Zeeland

Allereerst gaat u op zoek naar een makelaar in Zeeland. Of beter nog, naar meerdere makelaars. Dat is ons advies. Want de keuze voor de juiste makelaar in Zeeland, eentje die bij u past en geschikt is om uw huis in de polder te verkopen, moet u weloverwogen maken. We leggen u graag uit hoe u deze zoektocht aan kunt pakken.

Lees meer

Google ‘Makelaars in Zeeland’

De zoektocht naar makelaars in Zeeland begint, zoals zoveel zoektochten, vaak online. Een eenvoudige zoekactie via Google naar ‘Makelaars in Zeeland’ levert al een flinke lijst zoekresultaten op.

Check de websites van de makelaars

Uw zoekactie levert ongetwijfeld veel hits op. Het hebben van veel keuze is fijn, maar welke makelaars in Zeeland passen nu goed bij u? Een eerste indruk krijgt u al wanneer u de sites bekijkt. Zien ze er netjes en professioneel uit? Is de informatie transparant en duidelijk en worden de huizen goed gepresenteerd?

Kies een makelaar met kennis van de lokale woningmarkt én het buitengebied

Om uw huis in de polder goed te kunnen verkopen, is kennis van de lokale woningmarkt én van het buitengebied van groot belang. Kies dus een makelaar die actief is in uw regio en waar mogelijk ook gespecialiseerd is in woningen in het buitengebied. Zeeuws Landgoed is dat. We zijn goed thuis in de polders van Schouwen-Duiveland, Tholen, Noord- en Zuid-Beveland en Walcheren.

Tip: Kijk niet alleen naar de verkoopsnelheid

Bij verschillende makelaars krijgt u op de website waarschijnlijk resultaten gepresenteerd zoals ‘binnen twee weken verkocht’ of misschien zelfs nog sneller. Natuurlijk is het fijn, wanneer u snel resultaat heeft, maar staar u er niet blind op. Misschien had er namelijk beter gestaan: ‘binnen twee maanden verkocht voor 20.000 euro meer’. Begrijpt u wat we bedoelen? Bij Zeeuws Landgoed gaan we voor het beste resultaat, niet het snelste.

Wie zijn die makelaars in Zeeland? Check ‘over ons’

Kijk op de websites van de makelaars ook of u het juiste gevoel krijgt bij de mensen achter het makelaarsbureau. Kies een makelaar die ook bij u als persoon past. Het liefst iemand die ook het bijzondere van het buitenleven begrijpt. U geeft deze makelaar namelijk een belangrijke taak in handen, de verkoop van uw unieke (t)huis. Dan is het fijn wanneer u een vertrouwd gevoel bij diegene hebt. Bekijk daarom, op de websites van de makelaars, zeker ook de pagina ‘over ons’. Bekijk hier de ‘Over ons’ pagina van Zeeuws Landgoed.

Vraag naar ervaringen met makelaars in Zeeland

Uw online zoektocht levert veel informatie op over de makelaars in Zeeland. Maar ervaringen van mensen om u heen, zoals familie, vrienden, collega’s en kennissen, zijn minstens zo waardevol. Met welke makelaars in Zeeland hebben zij ervaring en hoe beviel dat? Dit kan u net dat beetje extra informatie of een prettiger gevoel geven.

Huis verkopen stap 2: Dit is de juiste keuze voor u

Nu kunt u de balans opmaken. Wie van de makelaars had zich het beste voorbereid? Welk verkoopplan sprak u het meest aan? Hoe transparant waren de makelaars over hun kosten? Met welke makelaar voelde u de beste klik? En als het gelijk opgaat: welke van deze aspecten is dan voor u doorslaggevend? Zet het voor uzelf op een rij, volg uw onderbuikgevoel en dan weet u al gauw: dit is de juiste keuze voor mij. Natuurlijk hopen we dat dit Zeeuws Landgoed is.

Huis verkopen stap 3: Aan de slag!

Makelaars in Zeeland hebben ieder zo hun eigen aanpak, variërend in inzage, inspraak en invloed op de verkoopstrategie en communicatie gedurende het verkoopproces. Dit is hoe Zeeuws Landgoed hier mee omgaat.

 

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×