Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Veel gestelde vragen

Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren we allereerst naar uw wensen. Welke plannen heeft u en wat u van ons wilt weten. We beantwoorden uw vragen en leggen uit wat we voor u kunnen betekenen. Graag voeren we direct een gratis waardebepaling voor u uit. Hoe dat in zijn werk gaat, leest u hier.

Bij Zeeuws Landgoed trekken we alles uit de kast om uw woning zo goed mogelijk te presenteren. Ons verkooppakket is dan ook bijzonder goed gevuld. Professionele foto’s, pakkende teksten, een uitgebreide brochure, inzet van on- en offline media en keuze uit nog vele mogelijke extra’s. Meer hierover leest u bij Huis Verkopen.

Een huis verkopen is niet zomaar iets. Het is een flinke stap waar veel geld en gevoel bij komt kijken. Bij Zeeuws Landgoed vinden we dan ook dat dat veel aandacht verdient. Van oriëntatie op de makelaarsmarkt tot intensieve begeleiding tijdens het verkoopproces. Bij Huis Verkopen leest u wat we hierin allemaal voor u doen.

Niet lang! Direct na de opname van uw woning schakelen we een professioneel fotograaf in om mooie foto’s van uw woning te maken. Enkele dagen nadien staat uw woning al op Funda.

Zodra verkoper en koper het eens zijn geworden over de prijs, leveringsdatum, eventueel ontbindende voorwaarden en mogelijk aanvullende afspraken, maken we een koopovereenkomst op. De koop komt tot stand als deze overeenkomst door beide partijen is getekend. Echter, dan is de koop nog niet definitief.

    • Wettelijke bedenktijd
      Binnen drie dagen (3 volle dagen, waarvan minimaal 2 werkdagen) na ontvangst van het afschrift van het getekende koopcontract kan de koper alsnog afzien van de koop. Daarna is de koop definitief, tenzij er ontbindende voorwaarden zijn waar de koper gebruik van kan maken.
    • Ontbindende voorwaarden
      Als er ontbindende voorwaarden in het koopcontract zijn opgenomen, wordt de koop pas echt definitief na het verstrijken van de afgesproken termijn van deze voorwaarden. Veelvoorkomende ontbindende voorwaarden zijn ‘Financieringsvoorbehoud’ en ‘Negatieve uitkomst bouwkundige keuring’.

Ja. Bij de verkoop van uw woning is een definitief energielabel verplicht. Slechts voor enkele woningen, zoals sommige beschermde monumenten, wordt een uitzondering gemaakt.

Iedere woning heeft een voorlopig energielabel, maar bij een eigendomsoverdracht moet er een definitief energielabel aanwezig zijn. De Inspectie Leefomgeving en Transport (ITL) ziet hierop toe. Bij het niet nakomen van deze verplichting worden zelfs boetes uitgedeeld. Meer hierover kunt u lezen op www.rijksoverheid.nl.

Een gevalideerd taxatierapport is een taxatierapport dat door een onafhankelijk orgaan is gecontroleerd (gevalideerd). Geldverstrekkers en andere partijen die de waarde van de woning nodig hebben, hebben door deze validatie de zekerheid van kwaliteit en betrouwbaarheid van de taxatie. Lees hier meer over bij NWWI-taxatie.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×