Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Gratis waardebepaling

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag, geheel vrijblijvend, een gratis waardebepaling aan.

Zo gaat een gratis waardebepaling in zijn werk

 • We komen bij u langs en nemen de tijd voor een uitgebreide beoordeling van uw woning.
  Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar de staat van het onderhoud en de gebruikte materialen. Heeft uw woning bijvoorbeeld houten of kunststof kozijnen? Verder zijn we benieuwd naar bepalende interieurfactoren zoals keuken, badkamer, vloeren en de indeling van de woning. Ook de ligging en de tuin zijn bepalende factoren in de waardebepaling.
 • We bekijken bouwtekeningen, akten en kadastergegevens.
  Dit doen we om nog meer van uw woning te weten te komen. Bijvoorbeeld: wat is de perceeloppervlakte, zijn er juridische bijzonderheden zoals recht van overpad en welke bestemmingsplannen gelden er?
 • We kijken naar vergelijkbare woningen die te koop staan of onlangs verkocht zijn.
  Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de lokale woningmarkt op ons duimpje. We kunnen dus al snel een inschatting maken van de waarde van uw woning. Maar de woningmarkt staat natuurlijk nooit stil. Daarom kijken we ook altijd naar zogenaamde referentiewoningen. Vergelijkbare woningen in vergelijkbare omgevingen. Voor hoeveel staan die momenteel te koop en/of zijn ze onlangs verkocht? Zo blijven we continu op de hoogte van de waardeontwikkeling in de markt.

Op basis hiervan komen we tot een geschatte verkoopwaarde. Deze verwerken we in een waardemap met daarin ook een omschrijving van uw woning en de te verwachten doelgroep die interesse in uw woning zou kunnen hebben. Tevens vermelden we, geheel vrijblijvend, een indicatie van onze makelaarskosten. Dan weet u waar u aan toe bent, mocht u besluiten ons de verkoop van uw woning te gunnen.

Wilt u een gratis waardebepaling van uw woning? Laat het ons weten en we komen gauw bij u langs!

 • Persoonlijke gegevens
 • Om welk huis gaat het

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×