Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Vrijstaande-woning Graafjansdijk B 175 Westdorpe

Specificaties:

Vraagprijs: € 875.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 8650 m2
  • Inhoud: 1254 m3
  • Bouwjaar: 1865
  • Kamers: 7
  • Slaapkamers: 6

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Jawel, ook Zeeuws Landgoed wordt gevraagd om in Zeeuws-Vlaanderen pareltjes te gaan verkopen. Trots kunnen wij melden dat wij deze sfeervolle en fraaie gerestaureerde hoeve uit 1865 met aangrenzend Bakhuis op een kavel van 8650 m2 mogen aanbieden. Het geheel wordt nu gebruikt als graag geboekte vakantiewoning maar kan ook gebruikt worden als woonhuis met een mantelzorgwoning. Verder liggen op dit erf een royale schuur met berging. Op het landelijke erf ligt nog een tweede vrijstaande vakantiewoning welke selfsupporting is en met veel liefde en behoud van authentieke details is gerenoveerd. Ook deze is nu in gebruik als goedlopende vakantiewoning. Achteraan op het erf is een ruime paarden wei en niet te vergeten uitzicht over de Zeeuwse akkers en weilanden.

Misschien moest u Westdorpe even googelen maar dan heeft u ook gezien dat deze plaats centraal ligt ten opzichte van Antwerpen, Rotterdam, Gent en Vlissingen. Deze steden zijn snel bereikbaar door de gunstige ligging nabij de N62.

En wat we ook proberen, het lukt ons niet om de vele mogelijkheden en details van dit bekroonde erf (Zeeuwse erftrofee 2021) op papier te zetten. Dus mocht u na het zien van de foto’s en drone film uw aandacht getrokken zijn, bel dan ons kantoor voor een vrijblijvende rondleiding van ruim een uur.

Indeling woonhuis:
Het imposante woonhuis heeft een statige hal met oude plavuizen met aan de linkerkant de woonkeuken met kamer aan suite, vooraan de living met o.a. fraaie eikenhouten vloer, hoge balken plafonds en sfeervolle lichtinval door de glas-in-lood bovenramen. Gaan we terug naar de hal, dan komen we in de zogenaamde ‘opkamer’ met diverse details zoals ingebouwde oude kasten, lambrisering en openslaande terrasdeuren naar zonnig terras en fraai zicht op de tuin. Onder de opkamer treffen we de unieke kelder met een doorgang naar het aanliggende bakhuis.
Lopen we door in de hal dan gaan we naar de tweede living met een zeer fraaie zwart-marmeren schouwpartij, eikenhouten vloer en hoog plafond met authentieke schilderingen.
Komen we terug, dan gaan we naar boven en hebben we de beschikking over vier slaapkamers, twee badkamers, apart toilet, zeer ruime overloop en hierboven de zolder.

Indeling ‘bakhuis’:
Het Bakhuis, nu B&B/vakantiewoning heeft een mooie veranda met ruime living, slaap- werkkamer, keuken en badkamer. Op de verdieping een wel zeer fraai opgeknapte zolder met als blikvanger in het midden de schouw van fraai metselwerk en oude spanten in het zicht.

We verlaten het Bakhuis en komen in de beschutte tuin aan de zijkant met gazon en veel privacy en aan de voorkant de grote moestuin en oude hoogstamboomgaard.

Indeling gastenverblijf/vakantiewoning:
Als we al pratend met het zonnetje op ons hoofd verder gaan, dan valt het op dat er overal op het erf oude bomen, grote fruitbomen, sierbomen en heesters staan. Zo komen we aan bij het gastenverblijf/vakantiewoning waar we zicht hebben op de grote weide met windsingel. Bij het betreden van gastenverblijf blijven we ons verbazen over de sfeervolle restauratie met behoud van details. Echt een prachtig huis met ruime living, kelder, keuken, vier slaapkamers en zowel beneden als boven een ruime badkamer.

Algemeen:
We gaan verder en komen bij de royale schuur met garage gedeelte werkplaats, berging en oude koeienstal.

In vogelvlucht hebben wij hierboven het object beschreven maar nogmaals: kom zeker kijken!
We komen papier tekort om alle details te benoemen en de beleving van de gebouwen en sfeer op dit unieke erf te omschrijven.

Kortom: een toppertje in het uitgestrekte Zeeuwse landschap!

* In collegiale verkoop met Van den Ouden Makelaars

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×