Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Vrijstaande-woning Hollestelleweg 14 Ovezande

Specificaties:

Vraagprijs: € 875.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 6450 m2
  • Inhoud: 429 m3
  • Bouwjaar: 1963
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Bij het oprijden krijg je gelijk het gevoel, wauw is me dat geen mooie stek.
En wat fraai dat de opdrachtgever, om deze mooie stek te gaan verkopen, voor de specialist in het buiten wonen heeft gekozen.

Welnu, deze vrijstaande woning (1963) is op een perceel van 6.450 m² gesitueerd.
De woning is aan de keukenzijde in 2001 uitgebreid met een heuse serre/ woonkeuken. Dat is al één van de vele pluspunten, want je kijkt de hele dag vanuit deze plek de weide polder in (de eerste zonnestralen en/of buien krijg je als panoramisch schouwspel te zien).

Ook hier weer hetzelfde advies: kom als echte liefhebber vrijblijvend kijken om samen de plek, de sfeer en de mogelijkheden te proeven. Want we komen wederom papier te kort.

Maar nu terug naar af.
Als we de auto hebben geparkeerd, dan zien we rechts een voormalige schuur, nu een werk-/multifunctionele ruimte die in 2021 geheel is verbouwd en geïsoleerd. Naast een geweldige uitstraling biedt deze ruimte (geheel self-supporting) vele mogelijkheden voor eigen gebruik. Gaan we verder, dan komen we in de grote boerenschuur (11,3 x 14,3). In deze schuur is een grote stal (voor bijvoorbeeld paarden) gesitueerd en nog kleinere stalletjes. De paardenstal heeft directe uitloop naar een paddock. Ook is er voldoende werkruimte. Achter de grote schuur is er een werkplaats (voor de echte hobbyist) gerealiseerd.

Rondom hebben we de beschikking over een erf, tuin en een weide (afgerasterd), diverse fruit- en sierbomen en een magnifiek uitzicht. De weide is splitsbaar in twee delen en geheel afgetuind door middel van een hoogwaardige houten afrastering.

Indeling:
We gaan nu via de achterzijde de woning in en komen dan in de bijkeuken met toilet, kastenwand met witgoed aansluiting en toegang tot de living. De woonkamer is in een L-vorm met o.a. plavuizenvloer, kelderkast en toegang tot de eerder genoemde woonkeuken en hal. De ruime woonkeuken is in 2001 aangebouwd (ca. 32 meter extra) en is onder andere voorzien van diverse inbouwapparatuur. Verder is er rondom glas met dus het eerder gemeld vergezicht.

1e Verdieping:
Vanuit de woonkeuken gaan we richting de hal met opgang naar de verdieping. Op deze verdieping hebben we de beschikking over 3 fraaie slaapkamers (met kastruimte), een inloopkast en een geheel nieuwe badkamer met onder andere ligbad, inloopdouche, toilet en badmeubel.

Algemeen:
Kortom, een fantastisch object voor de buiten- en/of paardenliefhebber (de bodem van een gedraineerde bak ligt nog onder het huidige gazon en is redelijk snel weer in oude staat terug te brengen). Alle bijzonderheden en extra informatie van het gehele object hebben wij gerangschikt op een aparte documentatie.

Het object heeft bestemming burgerwoning en heeft diverse mogelijkheden zoals onder andere kantoor aan huis, B&B en minicamping. De mogelijkheden kunt u zelf onderzoeken op de volgende website:
https://borsele.crotec-omgevingsplan.nl en zoeken op dit adres.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×