Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Vrijstaande-woning Kerkring 18 ‘s-heer Abtskerke

Te koop

Specificaties:

Koopsom: € 799.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 2534 m2
  • Inhoud: 660 m3
  • Bouwjaar: 1589
  • Kamers: 5
  • Slaapkamers: 3

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Panden met een geschiedenis maakt iedere liefhebber nieuwsgierig.

Nu zullen we op de geschiedenis niet verder ingaan. Wel interessant om te benoemen is dat de overgebleven monumentale woning (met diverse authentieke details en een besloten natuurtuin) vroeger een hoeve was, genaamd “plantlust”. De bijbehorende boerenschuur is helaas verdwenen.

Wat het totale perceel en de huidige situatie ook interessant maakt, is dat het bestemmingsplan van 2007 mogelijkheden biedt om op het kavel nog een vrijstaande woning of een tweekapper te realiseren. Wel met de kanttekening dat dit moet passen binnen de regels van het bestemmingsplan en dat dit alles getoetst dient te worden bij de gemeente.

Indeling:
Nadat we middels de robuuste deur de woning betreden komen we in de hal die van de voorzijde tot de achterzijde van de woning loopt. De fraaie oude tegelvloer ademt sfeer uit. Links van de hal hebben we de kelder met daarboven de opkamer. Lopen we door dan komen we in de huidige ruime bijkeuken terecht die eventueel gebruikt kan worden als extra kamer.

Vanuit de hal hebben we verder de opgang naar de verdieping, dan wel de toegang tot de woonkamer/living. De bekende elementen die je hier mag verwachten zijn ook hier aanwezig. Denk aan een robuuste balkenplafond, een royale haard en een fraaie vloer. De woonkamer geeft toegang tot de eetkamer met hoekkeuken. Het keukenblok is voorzien van diverse apparatuur waaronder een AGA fornuis. Een AGA is meer dan een fornuis, het is namelijk een manier van leven en genieten.

Vanuit de keuken hebben we net zoals in de living uitzicht op de fraaie kerkring. De keuken geeft toegang tot de achterhal die op zijn beurt toegang verschaft tot de achtertuin.

1e Verdieping:
Op deze verdieping hebben we naast een ruime overloop (met kastruimte) tevens de beschikking over 3 royale slaapkamers en een gemoderniseerde badkamer met een douche, badmeubel en design radiator.

Ook op deze verdieping zijn er diverse authentieke details aanwezig waaronder een balkenstructuur en rookschouwen.

Algemeen:
Dan keren we terug naar de hal en vanuit hier lopen we de achtertuin in. In deze siertuin treffen we diverse zitjes, een schuur en een moestuin aan. Kortom een paradijsje met heel veel privacy.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×