Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Vrijstaande-woning Oude Kraaijertsedijk 22 Lewedorp

Specificaties:

Koopsom: € 439.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 2480 m2
  • Inhoud: 416 m3
  • Bouwjaar: 1962
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

De radio in de auto staat zachtjes aan en we draaien de weg onderlangs de Oude Kraaijertsedijk in. Hoe verder we de weg in rijden hoe meer we het gevoel krijgen dat we hier op een pracht plek zijn. En dat is het ook! Aan het einde van de weg komen we bij huisnummer 22. Een vrijstaande woning met garage gesitueerd op een ruim bemeten kavel van 2480 m2 (woonbestemming) en gelegen aan de buitenrand van het polderlandschap. Vanuit de woning en vanuit de tuin genieten we van het vrije zicht en verdwalen we in onze gedachten. Wij heten je van harte welkom!

Indeling:
Toegang tot de woning middels de entree/hal. Vanuit hier krijgen we toegang tot de woonkamer, een separate (slaap)kamer of de gesloten keuken (eenvoudig qua afwerking). Vanuit de keuken krijg je toegang tot de CV-ruimte met Cv-opstelling, witgoedaansluiting en zijdeur naar de tuin.

Woonkamer.
Zittende in de luie stoel of op de bank turen we in de verte en genieten we van het zicht op het weide polderlandschap. De woonkamer beschikt over radiatoren, een Tv-aansluiting en een open haard met inzet houtkachel. Op de houten vloer ligt verder parket.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een tussenhal en vanuit hier krijgen we toegang tot de eenvoudige douche-/toiletruimte (met wastafel, douche en toilet), de ruime inpandige garage (met elektra, wateraansluiting en radiator) of de tuin.

1e Verdieping:
Middels een schuiftrap krijgen we toegang tot de eerste verdieping. Vanaf de overloop krijgen we toegang tot de twee slaapkamers die beiden voorzien zijn van twee kleine zijramen, een dakraam, radiator en knieschotbergingen. Een knieschotberging en een dakraam treffen we tevens op de overloop aan. Om deze verdieping volwaardig te gebruiken, dient er een vaste trap geplaatst te worden.

Algemeen:
Aan de voorzijde van het perceel parkeren we de auto’s op eigen terrein. Via de oprit krijgen we toegang tot de inpandige garage. Verder is er rondom de woning een ruime tuin gelegen waar u alle kanten mee op kunt. Aan de voorzijde van de woning is er een terras gelegen waar u heerlijk van het zonnetje kunt genieten.

Bijzonderheden:
• De muren (grotendeels) en het dak (binnenzijde) zijn in 2022 na-geïsoleerd
• Diverse schilderwerk 2021/22
• Er is een IBA-systeem (2006) aanwezig
• De woning is op relatief korte afstand van de A58 gelegen waarvandaan je met gemak de steden Goes, Middelburg en Antwerpen bereikt.

Overig
De informatie op deze pagina is door ons zorgvuldig samengesteld. Echter staan wij niet in voor aansprakelijkheid inzake onjuistheden en of niet volledige informatie.

Zeeuws Landgoed meet de woningen in volgens de laatste Nen-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×