Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Vrijstaande-woning Quarlespolderweg 6 Lewedorp

Specificaties:

Koopsom: € 429.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 1950 m2
  • Inhoud: 345 m3
  • Bouwjaar: 1961
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Toplocatie in de polders tussen Lewedorp en Arnemuiden. Wij mogen in deze dit degelijk gebouwde vrijstaande object Te Koop aanbieden. Vanaf het perceel en vanuit de woning is er vrij zicht op het polderlandschap. De woning is gesitueerd op een ruim en zonnig kavel van 1950 m² (woonbestemming) en is per direct beschikbaar. Hier woon je heerlijk vrij maar ben je toch dichtbij steden als Middelburg en Goes. De verbindingsweg A58 bereiken we binnen enkele minuten.

Indeling:
Binnenkomend in de entree waarvandaan je de hal en de deels betegelde toiletruimte met fonteintje, closet en toilet bereikt. Vanuit de hal bereiken we de woonkamer en een van de slaapkamers in de woning.

Woonkamer.
Word verrast door de grote hoeveelheid licht en het uitzicht over het polderlandschap. In de woonkamer treffen we een schouwpartij en radiatoren aan. De woonkamer staat in een open verbinding met de keuken (eenvoudig qua afwerking).

Grenzend aan de keuken is er een ruim bemeten bijkeuken gelegen waar we de wasmachine kunnen plaatsen. Hier is tevens de Cv-opstelling geplaatst. Vanuit de bijkeuken krijgen we toegang tot de eenvoudige doucheruimte en de achtertuin. De doucheruimte is eveneens bereikbaar vanuit de eerder genoemde slaapkamer.

1e Verdieping:
Vanaf de overloop met bergruimte en een dakkapel bereik je de 2 slaapkamers. De hoofdslaapkamer is in te richten middels een tweepersoonsbed en een kastenwand. Door het plaatsen van een extra wand, biedt deze slaapkamer ook de mogelijkheid om een vierde (slaap)kamer te creëren. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een bergkast en geeft toegang tot het balkon.

Algemeen:
Middels de oprit rijden we door naar de achterzijde van het perceel en hier parkeren we de auto’s op eigen terrein. Hierna lopen we door naar de vrijstaande ruim bemeten en gefundeerde schuur. De siertuin die rondom de woning gelegen is, is voorzien van diverse terrassen waar je heerlijk in privacy van de zon kunt genieten. Aan de voorzijde van de woning is er een gazonpartij.

Bijzonderheden:
• De woning en schuur zijn gefundeerd
• Er is een werking zijnde septictank aanwezig
• De verwarming geschiedt middels een Cv-combiketel (bouwjaar: 2021)
• De woning dient gerenoveerd en gemoderniseerd te worden
• De woning is op relatief korte afstand van de A58 gelegen waarvandaan je met gemak de steden Goes, Middelburg en Antwerpen bereikt.

Van den Ouden Makelaars meet de woningen in volgens de laatste Nen-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×