Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Vrijstaande-woning Smitsweg 4 Driewegen

Verkocht onder voorbehoud

Specificaties:

Koopsom: € 399.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 1030 m2
  • Inhoud: 399 m3
  • Bouwjaar: 1933
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

*** LET OP! DE VERMELDE PRIJS IS EEN BIEDEN VANAF PRIJS. ***

Tuinliefhebbers, klein zelfstandigen en hobbyisten opgelet.
In het rustige maar geliefde dorpje Driewegen hebben wij van het Zeeuws Landgoed weer een bijzonder object in de verkoop.

Een woning met zeer veel potentie vanwege o.a. het ruime kavel, de grote schuur/garage (ca 80 m²), de brede achtertuin met goede bezonning en een typisch jaren dertig uitstraling, maken deze woning wel heel bijzonder.

Met veel liefde en toewijding hebben de huidige bewoners de woning netjes onderhouden, waarbij in 1993 de woning aan de zuidwest zijde is uitgebouwd met een serre. De serre die het meeste van de tijd, vanwege het zeer fraaie uitzicht op de tuin, door de eigenaren wordt gebruikt.

Als we zo doorgaan kunnen we nog vele bladzijden aan onze tekst besteden, maar simpel gezegd: kom, zie en proef de sfeer en de mogelijkheden.

Indeling:
Als we de auto op de oprit zetten en we gaan dan via de tuin naar binnen, dan komen we in de keuken met o.a. rechte opstelling, zicht op de tuin en bergkast.
Van daaruit gaan we naar de living en gaan dan rechts naar de tussenhal met opstelling cv ketel, separaat toilet en de geheel gemoderniseerde badkamer (2021) met o.a. inloopdouche, badmeubel en vloerverwarming.

Gaan we terug dan komen we in de woonkamer met opgang naar de verdieping en toegang tot de serre. Niet te vergeten, naast de woonkamer is de officiële entree middels de voordeur met hal en meterkast.

1e Verdieping:
Via de trap in de woonkamer komen we op de slaapzolder met o.a. dakkapel en zicht op de nok. Verder zijn er aan de voorzijde nog 2 kleinere kamers.

Algemeen:
De woning is voorzien van 8 zonnepanelen uit 2018 met een opbrengst van circa 2200 kWh. Verder is de woning grotendeels voorzien van isolerende beglazing en groepenkast met. o.a. krachtstroom.
De woning heeft aan de voorzijde een siertuin. Aan de achterzijde is ook een siertuin en verder een gazon, moestuin, tuinhuis, overkapping en de eerder genoemde garage met kap voorzien van pannen. De garage is verder voorzien van een zolder, dakkapel en aan de buitenzijde grotendeels voorzien van potdeksel planken.

Kortom, een stijlvolle woning op een mooi perceel met veel privacy en niet ver weg van de mooie dingen die onze “Zak van Zuid-Beveland” zo aantrekkelijk maken.
Goes en/of Middelburg zijn van hieruit goed te bereiken.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×