Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Portgene

Kortgene

UW NIEUWE THUISHAVEN IN KORTGENE ZEELAND | 18 APPARTEMENTEN MET VIJFSTERREN COMFORT

UW NIEUWE THUISHAVEN IN KORTGENE ZEELAND | 18 APPARTEMENTEN MET VIJFSTERREN COMFORT
Portgene Appartementen, een project voor diegene die wil wonen in een woning die is ontworpen op de wensen van nu – en die van later. Niet te groot, zeker niet te klein. Alle ruimte om binnen als buiten te kunnen genieten.

Slechts 18 appartementen telt nieuwbouwproject Portgene Appartementen aan de Botterlaan in Kortgene. En die zijn ook nog eens verdeeld over drie gebouwen met drie verdiepingen en een lift. U kiest in elk van de gebouwen uit appartementen in drie typen. Zo is er altijd een appartement dat aansluit bij uw woonwensen en voorkeur.

| KLEINSCHALIG, COMFORTABEL EN LUXE OP TWEE WOONLAGEN |
Aan de uitstraling van de Portgene Appartementen herkent u al het niveau van afwerking: luxe, exclusief en chique. De architectuur van de drie gebouwen houdt fraai het midden tussen modern en klassiek.

Alle appartementen beschikken over drie kamers, in grootte variërend van circa 112 tot 135 vierkante meter. Die grootte verzekert u van een ruime woonkamer, inclusief de compleet ingerichte open keuken. Ook de badkamer wordt al kant en klaar opgeleverd. Met twee slaapkamers bent u flexibeler als er logé’s zijn. Of als u graag de ruimte heeft voor hobby of werk. Uw auto staat veilig en droog in de privégarage op begane grond nivo. Die is ruim genoeg om hier ook fietsen te stallen. En achter elke parking ligt nog een extra ruimte, bruikbaar voor hobby, werk of kantoor aan huis.

| COMPLEET PAKKET WOON-, COMFORT- EN ZORGDIENSTEN |
Kiezen voor de Portgene Appartementen is een keuze voor de toekomst. U woont er gelijkvloers, zonder de noodzaak om trappen te hoeven lopen. De tuin bijhouden is verleden tijd. En u kunt er ook blijven wonen op het moment dat uw gezondheid verandert.

Partner in het woonconcept van Carédo Comfortwonen is CuraeVitel. Achter die naam staat een professionele zorgorganisatie die vrijblijvend een compleet pakket van woon-, comfort- en zorgdiensten aanbied. Diensten die het verblijf in uw appartement desgewenst extra veraangenamen. En diensten die ervoor zorgen dat u op uw geliefde plek kunt blijven wonen, ook als er iets aan de hand is.

CuraeVitel is ook gespecialiseerd in zorg op maat en hulp aan huis. Een fijn vooruitzicht, dat u met Portgene Appartementen een vrijwel zorgeloze ‘woontoekomst’ tegemoet kunt gaan.

  • Bouwsoort: Appartementen
  • Prijsklasse: € 780000 tot € 955000

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×