Weten wat jouw huis waard is? Een afspraak is zo gemaakt

Vrijstaande-woning Hollepoldersedijk 3 Borssele

Te koop

Specificaties:

Vraagprijs: € 529.000 k.k.

  • Perceeloppervlakte: 2825 m2
  • Inhoud: 341 m3
  • Bouwjaar: 1900
  • Kamers: 4
  • Slaapkamers: 3
  • Open huis: 30-09-2023

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Op een mooie zonnige dag rijden we de meanderende bomenrijke polderdijk af en komen we bij dit in de polder en verscholen tussen de boomgaarden gelegen buitenobject aan.

Deze in het landschap passende locatie met een eigen kavel van 2825 m² kan omschreven worden als een bijzonder plekje met een schattig typisch Zeeuws landhuisje met een sterk romantisch Cottage-gevoel. Een unieke plek die de bewoners op een natuurlijke wijze uitnodigt voor buitenleven.

De locatie, met de volwaardige vrijstaande woning, de twee ruime tuinen, een verlengde garage, een grote schuur, een weide, diverse fruitbomen en een vroegere tennisbaan, geeft de bewoners iedere dag weer opnieuw een gevoel van vrijheid en rust.

De locatie biedt de nieuwe bewoners voldoende ruimte en mogelijkheden om hun buitenleven gevoel op hun eigen wijze vorm te geven. Voldoende ruimte om van te genieten, te tuinieren en/of dieren te houden of mogelijkheden om hobby’s of werkzaamheden vorm te geven.

De huidige bewoners hebben vanwege hun leeftijd besloten hun droomplek te verkopen. Wel weten zij dat de nieuwe eigenaar zich direct thuis zal voelen en met veel liefde en plezier deze fijne plek zal gaan bewonen.

De locatie is geschikt voor permanent wonen. Maar ook voor de mensen die liever in een drukke stad wonen kan het een geschikte tweede woonlocatie zijn om hier hun gevoel van vrijheid vandaan halen.

De ecologische voetafdruk voor het wonen is door de jaren heen zo klein mogelijk is gehouden. De woning en locatie zijn zeer geschikt voor duurzaam wonen.

Bereikbaarheid
De locatie ligt op geringe afstand van de Westerscheldetunnel of de A 58. Binnen circa twintig minuten in het centrum van Goes, Middelburg en of Vlissingen of een uur en 15 minuten vanaf Antwerpen of Rotterdam.

Indeling:

We komen via de voordeur in de woning, en kunnen dan links naar de slaapkamer of rechts naar de woonkamer/keuken.
We gaan eerst naar de woonkamer met o.a. houten vloer op betonnen ondergrond, schouw met haard, balkenplafond en ramen met roede verdeling en houten luiken aan de buitenzijde.
Aan de achterzijde van de living hebben we de open keuken in een hoekopstelling.
Deze keuken is o.a. voorzien van vaatwasser ,koelkast, afzuigkap, spoelbak en keramische kooplaat.
Gaan we terug naar de hal dan komen we in de badkamer. Deze badkamer is geheel betegeld en voorzien van plavuizen vloer, toilet, douche, designradiatoren wastafel.
Als we verder gaan, dan komen we in de slaapkamer op de begane grond.
Deze ruimte verschaft weer toegang tot de ruime serre.
De serre is voorzien van een plavuizenvloer, 2 lichtkoepels en een afgesloten berging/bijkeuken met o.a. opstelplaats cv ketel en witgoed.
Via de tuindeuren kunnen we naar de tuin.

1e Verdieping:

Deze verdieping is via een vlizotrap te bereiken en heeft twee slaapkamers, een dakkapel ( kunststof kozijnen) en een berging met o.a. wastafel.

Algemeen

Dan gaan we nu naar buiten en komen in de voortuin met gazon, diverse bomen met plaatsje voor de hangmat, een waterput en uitzicht op je eigen domein.
Naast de woning hebben we een oprit naar de dijk. Verder hebben we de voormalige tennisbaan, fruitbomen, tuinberging, weide en de eerder genoemde grote schuur en verlengde garage.
Kortom een schattig Zeeuws cottage huisje huis op unieke locatie.

Locatie

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling aanvragen

Denkt u aan verhuizen en bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? We bieden u graag een gratis waardebepaling aan.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×